Skip to main content
flert

Želiš privući njegovu pažnju? Ovo je način da mu staviš do znanja da ti se sviđa a da ne ispadneš jadnica

Foto: Shutterstock
Najlakše bi bilo doći do njega i reći mu: “Sviđaš mi se” – ali u ovom pristupu postoji opasnost da ćeš delovati očajno i previše zainteresovano.

Stidljivost nas ne bi trebala sprečiti da priđemo tipu koji nam se sviđa, ali ipak nas sprečava. Znati flertovati je teško, a ako si još pri tome stidljiva, može se činiti nemogućim skupiti hrabrosti i reći frajeru koji ti se sviđa kako se stvarno osećaš. Nekome je to lako, ali šta s onim ženama koje nisu toliko hrabre?

ZASENILA MLAĐE KOLEGINICE - Helen Miren pozirala sa poznatim glumicama, odevna kombinacija za desetku (FOTO)

ZASENILA MLAĐE KOLEGINICE - Helen Miren pozirala sa poznatim glumicama, odevna kombinacija za desetku (FOTO)

Čupaju je kao korov, a ima dejstvo jače od belog luka: Ova biljka čisti krvne sudove, smanjuje holesterol

Čupaju je kao korov, a ima dejstvo jače od belog luka: Ova biljka čisti krvne sudove, smanjuje holesterol

Nije tajna da je stidljivim ženama puno draže kada on bude taj koji napravi prvi korak, ali svi znamo da muškarci itekako vole kada žena preuzme inicijativu pa bi ponekad stvari trebala uzeti u svoje ruke i zaboraviti na stidljivost, posebno ako si srela muškarca koji ti se zaista sviđa i kojem želiš da priđeš.

Pa kako mu onda prići i zadobiti njegovu pažnju, a da to ne bude preočito i da se ne moraš dodatno stresirati oko toga? Ne moraš ga pozvati na večeru - radi se o nekim vrlo suptilnim načinima na koje mu možeš dati do znanja da si zainteresovana. Od kontakta očima do laganog osmeha, evo kako najlakše privući njegovu pažnju.

Budi najbolja verzija sebe.

Uspostavi kontakt očima

Kontakt očima jedan je od najlakših i najsuptilnijih načina da muškarcu daš do znanja da si zainteresovana za njega. Ako je reč o nekom strancu kojeg si srela u izlasku i koji ti je sladak, nemoj buljiti u njega - kratko ga pogledaj, a kada vam se pogledi susretnu, on će to protumačiti kao da želiš da ti priđe i prići će ti - garantovano.

Nasmej se

Kontakt očima je sjajan, ali šta se događa onda kada vam se pogledi susretnu? Nikako ne smeš u strahu spustiti pogled. U redu, možda jesi nervozna, ali mu to ne smeš pokazati. Kada jednom uspostavite kontakt očima, nasmej mu se. Ako je pametan, shvatiće da ti se sviđa i prići će ti.

flert
Foto: Shutterstock

Postavi mu nepovezano pitanje

Jedan od najboljih načina da priđeš tipu, a da ga zapravo ne pozoveš u izlazak, jeste da mu postaviš nepovezano pitanje ili da zatražiš pomoć oko nečega - to je savršen način da započneš razgovor. Ponekad se početak razgovora nekim nasumičnim komentarom ili pitanjem može činiti previše očiglednim, zbog čega je traženje pomoći izvrstan i suptilan način da započneš razgovor s tipom koji ti se sviđa.

Flertuj s njim

Bez obzira na to koliko si stidljiva ili introvertirana, sve žene znaju flertovati i to se često događa "samo od sebe" dok razgovaramo s tipom koji nam se jako sviđa. Jednostavno ton ti se promeni, nesvesno možda počneš vrtiti kosu, blago grickati usnice.

Nabaci komentar ako za to dođe prilika

Recimo da se nalaziš na autobuskoj stanici pored zgodnog tipa i odjednom se dogodi nešto čudno ili smešno - nabaci komentar jer bi to u velikoj većini slučajeva moglo dovesti do razgovora. Oboje ste bili prisutni u trenutku kada se to dogodilo tako da je to savršena prilika da započneš razgovor s njim, a da ne bude očigledno.

flert
Foto: Shutterstock

Ne shvataj stvari lično

Ovo je vrlo važno, posebno za stidljive žene. Nekad se može dogoditi da on s tobom jednostavno nije kliknuo pa te odbije, ali nemoj odustajati i nemoj to shvatati lično. Ne daj da te to obeshrabri i da više nikada ne pokušaš zavesti nekoga samo zbog tog jednog frajera koji te odbio - to se događa svima i to je najnormalnija stvar.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd