Petak 23. feb 2024.
Dan zaljubljenih

Bliži se DAN ZALJUBLJENIH - Evo šta možete pokloniti MUŠKARCU za ovaj praznik, nekoliko ideja

Foto: Shutterstock
Za mnoge je ovo veliki problem, a ovi predlozi će vas inspirisati.

Dan zaljubljenih je za dva dana. Ukoliko još uvek niste odabrale poklon za svog muškarca, dajemo vam nekoliko predloga. Ipak, imajte na umu da je najbolje da mu pružate pažnju svakog dana, ne samo kada su praznici. To znači i da ga pažljivo slušate, tako ćete najbolje znati šta mu je potrebno zaista, pa u skladu sa time birati i poklon. 

Ipak, ukoliko imate i previše komplikovanog muškarca ili mu jednostavno ništa ne treba, jer ste mu već pružili, evo nekoliko ideja baš za ovaj praznik. 

Set za brijanje – ako vaš partner voli da vodi računa o svom izgledu, ovo je idealan poklon za njega.

Parfem – miris je jedan od najintimnijih poklona koje možete dati, zato dobro razmislite o tome koji bi parfem najbolje odgovarao vašem partneru.

Novčanik od kvalitetne kože – ako vaš partner voli da nosi kvalitetne stvari, ovaj poklon će mu sigurno prijati.

Nataša je JEDNA OD DESET DEVOJAKA KOJE NJEN DEČKO IMA: "Nikada se neće skrasiti, ali ja se svejedno nadam da sam ona prava"Nataša

Nataša je JEDNA OD DESET DEVOJAKA KOJE NJEN DEČKO IMA: "Nikada se neće skrasiti, ali ja se svejedno nadam da sam ona prava"

"SLUČAJNO SAM IMALA AFERU SA SUPRUGOM NAJBOLJE DRUGARICE!" Muž, sa druge strane, krivicu svaljuje na njuHani Bruks

"SLUČAJNO SAM IMALA AFERU SA SUPRUGOM NAJBOLJE DRUGARICE!" Muž, sa druge strane, krivicu svaljuje na nju

Privesak za ključeve – personalizovan privesak sa vašim inicijalima ili zajedničkim datumom može biti sjajan način da svakodnevno nosi uspomenu na vašu ljubav.

Kapa ili šal u njegovoj omiljenoj boji – ako želite da budete sigurni da će vaš poklon biti praktičan, ovaj izbor će sigurno oduševiti vašeg partnera.

Vinski set – za sve ljubitelje vina, ovaj set će biti sjajan dodatak kolekciji.

Sportska oprema – ako vaš partner voli da se bavi sportom, poklonite mu nešto što će mu pomoći da nastavi sa svojim hobijem.

Umetnička slika – ukoliko vaš partner voli umetnost, možete mu pokloniti prelepu umetničku sliku koju ćete zajedno moći da uokvirite i postavite u vaš dom.

Novi sat – sat je klasičan poklon, ali to ne znači da ne možete da ga personalizujete i izaberete nešto što će se savršeno uklopiti u stil vašeg partnera.

Knjiga koju dugo želi da pročita – ako vaš partner voli da čita, možete mu pokloniti knjigu koju je dugo želeo da pročita.

Dan zaljubljenih
Dan zaljubljenih
Foto: Shutterstock

Širok izbor začina za kuvanje – za sve ljubitelje kuvanja, ovaj poklon će im omogućiti da eksperimentišu i pripremaju nove ukusne obroke.

Personalizovana ogrlica – ako vaš partner voli nakit, ovo je sjajan način da mu pokažete koliko vam znači.

Digitalni fotoaparat – za sve ljubitelje fotografije, ovaj poklon će omogućiti vašem partneru da zabeleži sve važne trenutke u vašoj vezi.

Izlet u prirodu – ako volite avanturistički duh, izlet u prirodu može biti sjajan način da provedete Dan zaljubljenih zajedno.

Par sati u spa centru – svaki muškarac voli da se opusti i da se brine o svom telu, zato mu poklonite par sati u spa centru.

Masažer za stopala – nakon napornog dana na poslu, masažer za stopala može biti sjajan način da se vaš dragi opusti kod kuće.

Personalizovani poster sa vašim zajedničkim fotografijama – ovo je sjajan način da ukrasite vaš dom i podsetite se na vašu ljubav.

Pametni sat – ako vaš partner voli tehnološke inovacije, pametni sat je savršen poklon za njega.

Personalizovani set za roštilj – za sve ljubitelje roštilja, ovaj poklon će biti sjajan dodatak njihovoj opremi.

Karaoke mašina – za sve ljubitelje muzike i zabave, karaoke mašina je sjajan poklon za zajednička večernja druženja.

Slikarski pribor – ako vaš partner voli da se bavi umetnošću, ovo je sjajan način da mu pomognete da razvije svoj talenat.

Personalizovana košulja – ukoliko želite da vaš partner bude u trendu, personalizovana košulja će biti savršen izbor.

Personalizovana kapa sa njegovim omiljenim sportskim timom – ako vaš partner voli sport, personalizovana kapa sa logom njegovog omiljenog tima će mu sigurno prijati.

Kvalitetan set alata – ukoliko vaš partner voli da se bavi hobijima koji uključuju popravke ili radove u kući, kvalitetan set alata će mu omogućiti da se lakše i efikasnije bavi svojim aktivnostima.

Personalizovana flaša za piće – za sve ljubitelje dobrog gutljaja, personalizovana flaša za piće sa njegovim imenom ili inicijalima može biti sjajan poklon.

Personalizovani privezak za ključeve – mali, ali sladak poklon koji će ga svaki put kada vaš partner uzme ključeve podsetiti na vas.

Novi mobilni telefon – ako vaš partner ima star telefon, poklanjanje novog mobilnog telefona može biti sjajan način da ga obradujete.

Personalizovana čaša za pivo – za sve ljubitelje hladnog piva, personalizovana čaša za pivo sa njegovim imenom ili natpisom po izboru može biti sjajan poklon.

Nekoliko sati vožnje sportskim automobilom – za sve ljubitelje sportskih automobila, ovo će biti nezaboravno iskustvo.

Personalizovani nakit – za sve ljubitelje nakita, personalizovani komad nakita sa vašim imenima ili datumom vaše veze će biti romantičan i nezaboravan poklon.

Bežične slušalice – ukoliko vaš partner voli muziku i voli da sluša omiljene pesme gde god da se nalazi, bežične slušalice će mu omogućiti da uživa u muzici na potpuno novi način.

Novi sportski rekviziti – za sve ljubitelje sporta, novi sportski rekviziti koji će im omogućiti da se bave omiljenim aktivnostima mogu biti sjajan poklon.

Personalizovana podloga za miša – za sve koji provode dosta vremena za računarom, personalizovana podloga za miša sa zajedničkom fotografijom ili porukom može biti sjajan poklon.

Vaučer za vikend putovanje – za sve koji vole da putuju, vaučer za vikend putovanje će im omogućiti da se opuste i uživaju u novim destinacijama.

Novi laptop – ukoliko vaš partner radi na laptopu, poklanjanje novog i kvalitetnog laptopa može biti sjajan način da mu olakšate poslovne obaveze.

Personalizovana rokovnik – za sve koji vole da organizuju svoje vreme i planove, personalizovani rokovnik može biti sjajan poklon.

Kvalitetna vinska boca – ukoliko vaš partner voli da uživa u vinu, kvalitetna vinska boca može biti sjajan poklon za Dan zaljubljenih.

Personalizovana šolja za kafu – za sve ljubitelje kafe, personalizovana šolja za kafu sa zajedničkom fotografijom ili porukom može biti sjajan poklon.

Vaučer za putovanje u inostranstvo – za sve koji vole da putuju i istražuju nove zemlje i kulture, vaučer za putovanje u inostranstvo može biti sjajan poklon koji će im omogućiti da dožive nezaboravno iskustvo.

Profesionalna masaža tela – za sve koji vole da se opuste i uživaju u tretmanima tela, profesionalna masaža tela može biti sjajan poklon koji će im pružiti osećaj opuštanja i relaksacije.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd