Četvrtak 22. feb 2024.
seks

"STOJEĆE TAČKE!" Poza koja omogućava DUBLJU penetraciju iz idealnog ugla na obostrano zadovoljstvo

Foto: Shutterstock
Bilo bi dobro povremeno prekinuti rutinu koja se javlja u spavaćoj sobi ukoliko ste u braku ili dugoj vezi. Eksperimentišite, istražujte i komunicirajte sa partnerom kako bi vam se intimni život poporavio.

Autor "Kama Sutre", Vatsjajana, piše o kvalitetnom odnosu ljubavnika, ali i o pozama i položajima koji pružaju najveće zadovoljstvo u telesnom kontaktu.

Iako mnogi na prvu pomisle kako "Kama Sutra" propagira samo komplikovane poze, ona je zapravo zbirka svih mogućih poza, od najjednostavnijih poput misionarske pa sve do onih koje nije lako izvesti.

Slatki TRIKOVI za ZAVOĐENJE - Ovo je NAJJAČE žensko ORUŽJE za osvajanje, neka za PRAZNIKE postane SAMO VAŠzavođenje

Slatki TRIKOVI za ZAVOĐENJE - Ovo je NAJJAČE žensko ORUŽJE za osvajanje, neka za PRAZNIKE postane SAMO VAŠ

PROTERAN iz zemlje da se žene NE BI ZALJUBLJIVALE u njega - Omar je NAJLEPŠI ARAPIN, a TETOVAŽA na njegovim leđima posebno OSVAJAOmar Borkan

PROTERAN iz zemlje da se žene NE BI ZALJUBLJIVALE u njega - Omar je NAJLEPŠI ARAPIN, a TETOVAŽA na njegovim leđima posebno OSVAJA

Naravno, najviše zanimanja izazivaju upravo najteže poze, a jedna od njih je i ona pod nazivom "stojeće tačke". Za nju oba partnera moraju biti u formi i spremni za eksperimentiranje.

seks
seks
Foto: Profimedia

A kako se zapravo izvode "stojeće tačke"?

Za početak, žena mora da klekne i da laktovima nađe oslonac na jastuku. Muškarac prvo kleči iza žene na jednoj nozi kako bi kasnije mogao lakše da ustane. Nakon penetracije, muškarac nežno hvata ženu za noge i diže je.

Ova poza muškarcu omogućava duboku penetraciju zbog idealnog ugla, što će ženi omogućiti veliko zadovoljstvo.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd