Skip to main content
žena

STANITE ISPRED OGLEDALA i uradite ovaj TEST! Otkrijete da li ste u grupi VATRENIH u krevetu

Foto: Shutterstock
Proverite da li ste u grupi poželjnih, ili pak, najmanje interesantnih....

Da li je je moguće na osnovu fizičkog izgleda utvrditi kakvog je neko temperamenta? Psiholozi kažu da jeste, koliko god da to vama zvuči neverovatno.

Prema jednoj studiji, da li je žena vatrena ili, pak, ležerna, možete da utvrdite na osnovu toga kakve noge ima. Istraživanje je jednako bilo zanimljivo i muškarcima i ženama - jači pol je naučio više o nežnijem, a damama je pomoglo da se međusobno bolje razumeju. 

"MLADI danas VOLE NOVAC i slavu"! Srpska influenserka progovorila o POVEĆANJU GRUDI i osudama sa kojima se suočava

"MLADI danas VOLE NOVAC i slavu"! Srpska influenserka progovorila o POVEĆANJU GRUDI i osudama sa kojima se suočava

Oglasio se PRAVOSLAVNI SVEŠTENIK - Dejan Dragojević prešao u ISLAM, a evo kakav je stav crkve povodom ovoga

Oglasio se PRAVOSLAVNI SVEŠTENIK - Dejan Dragojević prešao u ISLAM, a evo kakav je stav crkve povodom ovoga

Na osnovu oblika, ženske noge su podeljene na četiri tipa, a da biste odredili kojem vaše pripadaju, stanite ispred ogledala i pokušajte da ih spojite.

Pre nego što saznate šta koji oblik govori o temperamentu, proverite koji ste vi tip...

noge
Foto: YouTube printscreen/FB.RU CHANNEL

A evo i šta to znači...

Tip A

Žene sa nogama tipa A imaju vrlo male razmake između listova i butina, a osobe koje imaju ovakav oblik smatraju se veoma šarmantnim, muškarci ih naprosto obožavaju. One su suzdržane, ženstvene, nežne, stidljive, zavisne od muškaraca. Nemaju običaj da preuzimaju inicijativu, što se mnogim muškarcima sviđa jer se pored njih osećaju kao pravi zaštitnici. Međutim, ako je žena stalno pasivna, partneru to može da dosadi.

Tip B

Žene, koje imaju najmanji "jaz" u predelu skočnog zgloba su hrabre, spremne da eksperimentišu,  dosada im je nepodnošljiva. Ove dame su sklone nepredvidljivom ponašanju, nastupaju provokativno i one su te koje prilaze muškarcu koji im se dopada. Partneri koji ne vole da eksperimentišu, čak ni u krevetu, vrlo brzo im postaju nezanimljivi.

Tip C

Žene koje imaju butine koje se dodiruju, ali ostatak nogu im nije spojen, veruju da je seks samo potreba za potomstvom. Začudo, ovim damama je krajnje neobično da uživaju u seksu. Po njihovom mišljenju, samo muškarci treba da imaju seksualne potrebe, a žene su tu da ih zadovolje. Međutim, ako se takve žene "zapale", postaju pravi predatori u krevetu.

Tip D

Žene čija su stopala u ravni u kolenima i zglobovima ne vole da se takmiče sa muškarcima, ali su spremne da ih prate. U spavaćoj sobi ove žene ne pokazuju inicijativu, ali će uvek podržati inicijative partnera. Poznato je da mnogi muškarci traže upravo takve žene koje bi ih podržavale u svemu i u svakom trenutku.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd