Skip to main content
ljubav

ZNACI DA JE ZALJUBLJEN - Evo kako se ponaša MUŠKARAC kada gaji jaka osećanja prema ženi

Foto: Shutterstock
Ovako ćete ga prepoznati!

Ukoliko niste sigurni šta muškarac oseća prema vama, njegovi potezi za vas nisu jasno definisani, pogledajte kako ćete prepoznati da li je zaljubljen ili ne.

DUGA VEZA PRE VOJINA: On je bio velika ljubav Slobode Mićalović - bili su dugo zajedno i LUDO GA JE VOLELA

DUGA VEZA PRE VOJINA: On je bio velika ljubav Slobode Mićalović - bili su dugo zajedno i LUDO GA JE VOLELA

Oženio SRPKINJU, instistirao da mu deca NAUČE SRPSKI - Slavni GLUMAC prešao u PRAVOSLAVLJE zbog supruge

Oženio SRPKINJU, instistirao da mu deca NAUČE SRPSKI - Slavni GLUMAC prešao u PRAVOSLAVLJE zbog supruge

Vaši poljupci su dugi i strastveni

Ko ne voli divan, strastven i dug poljubac? Ako ih on stalno inicira i osećate strast svaki put kada to uradi, jasno je da se radi o nečem mnogo većem od samog uzbuđenja kada je sa vama – to je jedan od načina na koji vam pokazuje da vas voli.

Smeši se nakon što vas poljubi

Svi umemo slatko da se osmehnemo nakon što poljubimo nekoga u čijem društvu uživamo, ali kada je u pitanju osoba koju volimo, ne skidamo taj osmeh sa lica i zračimo kao nikada ranije. Dakle, ako ga nakon vašeg poljupca uhvatite kako se iskreno i široko osmehuje, to je odličan znak da uživa u vašem društvu i da vas voli.

Pažljivo vas sluša

Iako možda ne govori mnogo kada je u pitanju vaša veza i njegova osećanja o njoj, činjenica da pažljivo sluša kada razgovarate je neverovatno značajna. Može se nagnuti bliže kada razgovarate o važnim temama ili klimati glavom kada nešto kažete, pokazujući koliko mu vaše reči znače.

žena i muškarac
žena i muškarac
Foto: Profimedia

Zove vas ili vam šalje poruke bez razloga

Ovo je nešto što ne rade svi ljudi kada su zaljubljeni, pa nemojte to shvatati lično ako on nije taj tip osobe. Međutim, ako to čini, to je znak da mu je prijatno sa vama u neromantičnim situacijama, kao i u onim očigledno romantičnim i da misli na vas tokom čitavog dana i želi da vam to stavi do znanja pozivom ili SMS-om.

Ostvaruje čest kontakt očima

Kada ste napolju sa prijateljima ili u nekoj drugoj situaciji, a niste jedno pored drugog, da li vas on često gleda u oči i osmehuje vam se? Na ovaj način pokazuje kako, čak i kada vas dvoje radite različite stvari, on i dalje želi da znate koliko mu je stalo do vas.

Voli da provodi vreme sa vama

Ako primetite da voli da radi sve sa vama, čak i najtrivijalnije stvari, ovo može biti veoma dobar znak. Na primer, umesto da dođe samo na večeru, on bi radije otišao u kupovinu namirnica sa vama kako biste vas dvoje zajedno napravili obrok. Takve jednostavne "domaćinske" stvari pokazuju da je ozbiljan prema vama.

ljubavni par
ljubavni par
Foto: Profimedia

Kupuje vam dobro promišljene poklone

I ne, ne mora to da bude komad nakita ili neki drugi skupi poklon. Ali činjenica da se trudi da pronađe nešto što će vam se dopasti i što zaista odgovara vašoj ličnosti znači da mu je jako stalo do vas.

Stalno vas dodiruje

Kada ste u javnosti, da li vam stavlja ruke na leđa da bi vas držao blizu? Da li vas drži za ruku dok sedite jedno preko puta drugog u restoranu? Takva nasumična bliskost kroz dodir pokazuje da želi da održi fizički kontakt, koji ne mora da bude seksualan, već samo dokaz da vas voli.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd