Skip to main content
devojka plače

Ne GUBI VREME i nastavi dalje! Sigurni znaci da mu nije stalo i da te neće tretirati kako očekuješ

Foto: Shutterstock
Mnoge žene se nadaju, ali ukoliko se ovako ponaša stavite sebe na prvo mesto!

Ukoliko niste sigurni da li je njemu stalo do vas i dobijate oprečne signale, obratite pažnju na nekoliko znakova koji ukazuju da nije toliko zainteresovan. Ukoliko se ovako ponaša, vreme je da uštedite sebi vreme i živce i produžite dalje.

"Starije žene ne bi trebale da puštaju kosu!" Helen Miren na meti kritika zbog nove frizure, a ovako je svima začepila usta

"Starije žene ne bi trebale da puštaju kosu!" Helen Miren na meti kritika zbog nove frizure, a ovako je svima začepila usta

Čupaju je kao korov, a ima dejstvo jače od belog luka: Ova biljka čisti krvne sudove, smanjuje holesterol

Čupaju je kao korov, a ima dejstvo jače od belog luka: Ova biljka čisti krvne sudove, smanjuje holesterol

Ne pronalazi vremena za vas

Da li ste vi ta strana koja uvek inicira vaše viđanje? Ako ste u vezi sa momkom koji ne uživa u tome da provodi vreme sa vama, to je nešto što ne biste smeli da ignorišete. Momak kom se zaista dopadate će koristiti svaki slobodan trenutak u toku dana da bude sa vama, a neće ustupati vaše mesto svakom drugom ko slučajno naiđe. Štaviše ako uvek ima neke druge planove kada vi pozovete, jednostavno prestanite da ga zovete.

Emotivno je nedostupan

Kada ste u ljubavnoj vezi, trebalo bi pre svega da svom partneru budete najbolji prijatelj. Vi biste morali da budete neko kome će se poveriti ako je imao loš dan. Iako momci generalno nisu skloni tome da izražavaju svoja osećanja, ako vas taj momak zaista voli njemu neće biti problem da vam se otvori i poveri. Međutim, ako je on prilično distanciran od vas i emotivno nedostupan, to znači da vam ne veruje i da vas ne vidi kao svoj prioritet.

Donosi važne odluke bez vas

U pitanju je jedan od najvećih znakova da vas on nikada neće postaviti kao prioritet u svom životu. Ukoliko on sve velike odluke u svom životu donosi bez vas i ni ne pita vas za mišljenje, znači da mu nije ni bitno šta vi o tome mislite. Momak kom je zaista stalo do vas će se uvek potruditi da čuje šta vi mislite o nečem što mu je bitno.

devojka
devojka
Foto: Shutterstock

Konstantno se svađate sa njim

Da li imate osećaj da se sa njim konstantno svađate? A, pored toga, osećate da morate da se borite sa drugim ljudima za njegovu ljubav, pažnju i vreme? Ukoliko je vaš odgovor "da", onda treba da znate da ovo nikako nije zdrava veza i da njegovo ponašanje govori o tome da vas on uopšte ne poštuje. Neke svađe u vezi mogu da budu produktivne, jer služe da svako iskaže svoje mišljenje. Međutim, ukoliko se one dešavaju svakodnevno, to nikako nije dobro.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd