Utorak 20. feb 2024.
terapeut

Zaslepljeni ste, ovo je JASAN ZNAK da je vreme za RASKID - Terapeut otkriva, ako se OVO dešava vaša veza NEĆE potrajati

Foto: TikTok printscreen/therapyjeff
Bračni i porodični terapeut Džef Gunter otkriva kako da znate kada će doći do raskida. Ove jasne znake nikako nemojte ignorisati.

Razlozi zbog kojih dolazi do raskida ima bezbroj. Prevara nije nužno najveći problem, koliko manjak razumevanja, poštovanja i zdrave komunikacije. Prevara je samo posledica toga. Upravo tu nastaju poteškoće, koje, ukoliko se na vreme ne reše, može da bude kasno.

Bračni i porodični terapeut Džef Gunter neretko na društvenim mrežama deli korisne savete koji se tiču ljubavnih veza. Ovoga puta se osvrnuo na siguran znak koji govori da će se jedan odnos prekinuti, tačnije veza okončati.

Venera ulazi u FATALNU Škorpiju i donosi moćne i STRASTVENE veze - Astrolog savetuje kako DANAS da uložite u BUDUĆNOSThoroskop

Venera ulazi u FATALNU Škorpiju i donosi moćne i STRASTVENE veze - Astrolog savetuje kako DANAS da uložite u BUDUĆNOST

I LOPOVI ZNAJU DA BUDU HUMANI! Devojka je na koncetu Tejlor Svift OSTALA BEZ IČEGA, a od KRADLJIVCA je tražila samo jedno - on je ODUŠEVIOTejlor Svift

I LOPOVI ZNAJU DA BUDU HUMANI! Devojka je na koncetu Tejlor Svift OSTALA BEZ IČEGA, a od KRADLJIVCA je tražila samo jedno - on je ODUŠEVIO

"Kao terapeut, gotovo mogu da garantujem da veza neće potrajati ako vidim da se ovo dešava", napisao je u videu, a zatim detaljnije objasnio da će veza "pući" ako jedan partner dosledno ulaže više posla, truda i napora od drugog.

Onaj ko u vezi ulaže više, osetiće ogorčenost i bes i vremenom će doći do prezasićenja. Štaviše, rekao je da će partner koji ulaže manje truda najverovatnije biti zaslepljen kada dođe do raskida.

"Partner koji nije uložio toliko truda biće šokiran", objasnio je terapeut, a zatim savetovao svoje pratioce.

"Zato budite iskreni prema sebi, zapitajte se da li ste vi taj/ta koji ulaže manje truda jer ako se ne promenite to može da znači propast", ​​rekao je on.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd