Petak 08. dec 2023.
devojke ogovaraju

Ako imate prijateljice koje su na OVOJ LISTI, dobro se pripazite!

Foto: Profimedia
Ne treba vam to u životu...

U životu je važno okružiti se dobrim ljudima. Prijateljstvo je jedno od najvećih životnih blaga, ali nisu sva prijateljstva jednako dobra i potrebna. Upravo to važi  za ova tri tipa prijateljica koje vam u životu ne trebaju:

Zovu je ZLATOKOSA, a ova namirnica je zaslužna za njen divan izgled! (FOTO)

Tračara

Ona zna baš sve o svakom, ali ne zna da čuva tajne. Druženje s takvom osobom može se činiti primamljivim jer ste onda i vi upoznati sa svakakvim informacijama, ali velike šanse su da ni vaši razgovori neće ostati poverljivi.

KAKVO RAZOČARANJE! Svi pamtimo fatalnu Rubi kao nevaljalicu, a danas izgleda... PRAVA BABA! (FOTO)

Ona koja se stalno nešto žali

Povremeno žaljenje prijateljici sasvim je normalno i jako je lepo kada se obe osećate tako opušteno i možete se žaliti o baš svim problemima. Ali, ako je to jedina stvar koja vam je zajednička, vreme je da se okružite s drugim prijateljicama. Takva konstantna negativnost je iscrpljujuća i nepotrebna.

Ona koja se uvek takmiči

Malo prijateljskog takmičenja nikome neće naškoditi. Međutim, ako osoba od svega stvara konkurenciju i uvek mora da dokaže da je bolja od vas, onda vam takva prijateljica nikako ne treba u životu.

Drugarice
Foto: Profimedia

Ali evo i kojim tipovima prijateljica uvek treba da se  okružite:

1. Najbolja prijateljica iz detinjstva prava je retkost i taj odnos bi trebalo da negovati. Čak i ako se ne vidite duže vreme, nastavićete s prijateljstvom kao da se ništa nije promenilo. Ona će vam uvek biti podrška bez obzira na sve.

2. Inspirativna prijateljica je osoba koja je ujedno i vaš uzor i koja vas čini boljom osobom. Neustrašiva je, predana i živi život punim plućima. Čak i ako nemate slične ciljeve u životu, ovo je prijateljica koja će vas uvek inspirisati.

3. Navijačica je tip prijateljice koja pršti pozitivnom energijom. Ona obožava svoj život i sve ljude u njemu i to često iskazuje. Kad god treba da vas ohrabri ili da vam bude podrška, ona će biti prva koja će stati uz vas.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
3 Beograd