clear sky
21°C
29.04.2024.
Beograd
eur
117.1527
usd
109.2537
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

HLEB OD BANANE po receptu Ane Ivanović: Veoma je zdrav, a pravi se nikad lakše!

16.02.2021. 08:09
Piše:
Srbija Danas
Ana Ivanović
Ana Ivanović / Izvor: Foto: Shutterstock/Instagram/anaivanovic

Bivša teniserka je podelila recept za ovaj zdravi obrok na svojim društvenim mrežama, a priprema je veoma jednostavna.

Bivša teniserka Ana Ivanović pobornik je zdravog načina života i zdrave ishrane. Često na njenom Instagram profilu možemo videti kako izgledaju obroci u njenom domu.

PRIMILA CEPIVO! Ana Nikolić se OGLASILA nakon VAKCINACIJE, na nju KONTRA DELUJE, otkrila kako se OSEĆA!

PRIMILA CEPIVO! Ana Nikolić se OGLASILA nakon VAKCINACIJE, na nju KONTRA DELUJE, otkrila kako se OSEĆA!

PIVO NE GOJI! Evo koje ALKOHOLNO PIĆE ima NAJVIŠE KALORIJA, izbegavaj ga, MEŠANJE je najveći PROBLEM!

PIVO NE GOJI! Evo koje ALKOHOLNO PIĆE ima NAJVIŠE KALORIJA, izbegavaj ga, MEŠANJE je najveći PROBLEM!

POGREŠNO GA NANOSIŠ! Evo kako da CRVENI RUŽ izgleda SAVRŠENO i nekoliko sati nakon šminkanja!

POGREŠNO GA NANOSIŠ! Evo kako da CRVENI RUŽ izgleda SAVRŠENO i nekoliko sati nakon šminkanja!

Osim što voli da konzumira zdrave obroke, Ana voli i da ih priprema, a jednom prilikom je na Instagramu otkrila svoj omiljeni recept - hleb od banane.

Hleb od banane
Hleb od banane / Izvor: Foto: Shutterstock

Ana je podelila recept za ovaj zdravi obrok, a priprema je veoma jednostavna.

Sastojci:

1 šolja speltinog brašna
1 šolja običnog brašna
2 šolje izrendanih tikvica
3 izgnječene banane
2 jaja
1/3 šolje maslinovog ulja
1 kašičica sode bikarbone
1 kašičica cimeta
1 kašičica ekstrakta od vanile

Priprema:

Izmešati sve sastojke. Smesu sipati u kalup i peći na 180 stepeni 50-60 stepeni u zavisnosti od rerne.

Prijatno!