Četvrtak 22. feb 2024.
Megan Markl, princ Hari

"Vreme je da ih KRALJ SPUSTI NA ZEMLJU!": Bivša drugarica ošto osudila NOVI PLAN Megan Markl - "Postali ste SPRDNJA, svi vam se SMEJU!"

Foto: Profimedia
Vojvotkinja od Saseksa sprema niz novih skandala!

Bivša drugarica Megan Markl, Lizi Kandi, javno je upozorila vojvotkinju da ne objavljuje svoje memoare. Mankenka strahuje da bi Meganina svedočenja mogla da nanesu gadan udrarac reputaciji svih, pa čak i vojvotkinje i vojvode od Saseksa. 

Da je to tačno svedoči i činjenica da su poslednjih meseci, i Megan i princ Hari bili ismevani nizom crtanih filmova, uključujući i planetarno pčoznati crtać za odrasle "Family Guy" ("Porodičan čovek").

Ne sadite ga BLIZU KUĆE, izuzetno je OTROVNO - Drvo koje mnogi Srbi imaju u dvorištu ne treba da bude uz domaćinstvodrvo

Ne sadite ga BLIZU KUĆE, izuzetno je OTROVNO - Drvo koje mnogi Srbi imaju u dvorištu ne treba da bude uz domaćinstvo

"U snu mi se JAVILA SVETA PETKA!" Pravoslavni SVEŠTENIK sanjao svetiteljku, ovaj ZNAK je od GOSPODASveta Petka

"U snu mi se JAVILA SVETA PETKA!" Pravoslavni SVEŠTENIK sanjao svetiteljku, ovaj ZNAK je od GOSPODA

Američka komedijaška scena uzela je nanišan vojvodu i vojvotkinju od Saseksa, a sveopšte iznenađenje i podsmevanje nastalo je nakon što je kroz lik Pitera Grifina sarkastiča oštrica zarivena u integritet kraljevske porodice.

U popularnom crtanom filmu čak se nalazi i scen akoja prikazuje Megan i Harija kako sede oko velikog bazena. Animirani Hari u navedenoj sceni kaže da "nije trebalo da ostavi porodicu zbog izmišljenih gluposti", misleći na njegovu i Meganinu kontroverznu odluku da se povuku sa kraljevskih dužnosti 2020.

Lizi veruje da će, ukoliko Megan objavi svoje žarko očekivane memoare, par izazvati takav gnev da će uskoro svi ispirati usta sa njima i da će izgubiti svaki integritet i postati "sprdnja".

hari i Megan Markl u crtanom
Foto: Profimedia

Manekenka i Megan su se sprijateljile 2013. na događaju Global Gift Gala kada je kao učesnik događaja imala zadatak da zabavlja nadobudnu glumicu koja je u to vreme pokušavala da se probije na britansku scenu šoubiznisa. Ali nakon svoje veze sa princom Harijem, Megan je prekinula svaki kontakt sa Lizi i ljudima koji su joj pomagali, što je izazvalo bes.

- U svetlu nedavnih crtanih filmova koji ismevaju Megan i Harija, kralj Čarls treba da interveniše i zaustavi njene memoare. Dosta je bilo njihovog jauka i kukanja, sve što rade je da zabadaju nož u leđa kraljevskoj porodici i naprave karijeru od toga.

- Postali su čak i tema crtanih filmova i zato je vreme da ovo prestane. Megan može da zaboravi na karijeru u politici, jer su ona i Hari svojim kukanjem postali sprdnja, ne samo ovde već i u Sjedinjenim Državama. Njihovi slavni prijatelji su ih se odrekli.

- Sada pokušavaju da povrate integritet i vrate se u žižu javnosti. Zarađuju novac tako što iznose prljav veš naše kraljevske porodice.

princ Hari, Megan Markl
princ Hari, Megan Markl
Foto: Profimedia

Lizi veruje da Njegovo Veličanstvo "treba da interveniše" kako bi sprečilo bivšu glumicu da podeli svoje memoare zbog straha da bi to moglo biti eksplozivnije od Harijevih koji su ranije objavljeni pod naslovom "Spare".

- Megan, spusti olovku, kraljevska porodica to više ne može da izdrži i britanskoj javnosti je dosta. Kraljevski članovi ne mogu da podnesu još jednu crtanu seriju koja ih ismeva. Molim vas, bar jednom, spustite olovke, odbratila se Lizi direktno bivšoj drugarici, a onda i dodala:

- Kralju Čarlsu, možda je vreme da joj kažeš gde joj je mesto!

 

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd