Ponedeljak 26. feb 2024.
Britni Spirs

PREBOLELA Sema već?! Britni Spirs uhvaćena kako se vozika po Los Anđelesu sa PREZGODNIM DASOM, evo šta su radili

Foto: Profimedia
Mnogi se pitaju da li je to možda famozni član osoblja

Izgleda da je Britni Spirs munjevitom brzinom našla zamenu svom sada već bivšem mužu. Ona je usnimljena kako se voza po Los Anđelesu sa neidentifikovanim muškarcem.

"NISAM VIŠE MOGLA DA IZDRŽIM BOL!" Britni Spirs se oglasila o razvodu, OVO JE SKRIVALA sve vreme!

"NISAM VIŠE MOGLA DA IZDRŽIM BOL!" Britni Spirs se oglasila o razvodu, OVO JE SKRIVALA sve vreme!

SAVRŠENA U PETOJ DECENIJI: Najvatrenija srpska voditeljka ispozirala u KUPAĆEM, a mreže GORE od pohvala za TELO! (FOTO)

SAVRŠENA U PETOJ DECENIJI: Najvatrenija srpska voditeljka ispozirala u KUPAĆEM, a mreže GORE od pohvala za TELO! (FOTO)

Princeza popa fotografisana je juče u Kalabasasu u Los Anđelesu u pratnji misterioznog muškarca, samo nekoliko dana nakon njenog razlaza sa Semom Asgarijem.

Na fotografijama se vidi Britni (41) i njen saputnik kako uživaju u vožnji i staju po piće u Starbucks, uzimajući ga kroz prozor, tako da se nije moglo videti ko je tajanstveni džentlmen pored nje, pišu strani mediji.

Nakon što je zgrabila kafu i grickalice, Britni je zastala na parkingu da se javi na telefonski poziv. Čini se da je zvezda strastveno pričala sa osobom sa druge strane slušalice, ali je sve vreme gledala svog saputnika koji se skrivao u senci štitnika od sunca u kolima, a nosio je i kapu nisko navučenu.

Britni Spirs
Foto: Profimedia

Pre ovih novih fotografija i podnošenja zahteva za razvod Sema Asgarija, mediji su pisali da je Sam (29) navodno uhvatio Britni u prevari sa članom osoblja u njihovoj kući.

Britni se "upuštala i u druga neprikladna seksualna ponašanja", pisali su mediji, a izvori bliski paru su podelili da je Sem znao da je Britni zamolila bar jednog zaposlenog da snimi video na kojem je gola.

- Ne samo to, rečeno nam je da Sam veruje da je bila intimna sa najmanje jednim od muških članova osoblja koji rade u njenoj kući.

Izvori su rekli da postoji snimak Britni i zaposlenog zajedno u "kompromitujućoj poziciji".

Britni Spirs
Foto: Profimedia

Zavhtev za razvod

Sem je podneo zahtev za razvod prošle nedelje, samo 14 meseci nakon što su krunisali svoju vezu brakom. Američki "Sun" je ranije izvestio da Sem želi da ospori njihov predbračni ugovor.

On je već zatražio izdržavanje od Britni i da pokrije troškove pravnog postupka za razvod, dok se spekulišpe i da se nada još većoj isplati. Međutim, ako ona odbije njegove zahteve, izvori bliski Samu tvrde da bi on mogao da oda "izuzetno neprijatne" tajne o njoj.

Međutim, izvor blizak Britni je izjavio: - Britni su čitavog života gurali muškarci. Ona neće dozvoliti da se to ponovi. Nekoliko puta su joj slomili srce, ali ovaj put neće biti iskorišćena. Ona će se boriti za ono što joj po pravu pripada, ako dođe do toga.

Britni Spirs i Sem Asgari
Foto: Profimedia

Razlog razvoda

Ove nedelje, izvor je ekskluzivno za The U.S. Sun otkrio glavni razlog Britninog i Semovog razlaza.

- Istina je da je Sem bio kao psihijatar Britni i da joj je zapravo bio terapeut koji je pomagao nakon što je izašla iz ruku svog oca.

Starateljstvo oca nad Britni okončano je 12. novembra 2021. godine, a pop zvezda se udala za Sema 9. juna 2022. godine.

- Sem joj je pomogao da se snađe u stvarnim svetu i to nije bilo lako. Britni je pokušala da se vrati normalnom životu sa Semom koji je bio čak i njena medicinska sestra, sluškinja i terapeut.

- Veza se pretvorila u tempiranu bombu, tvrdi izvor i zaključuje: - Sam je bio od velike pomoći Britni, on je brinuo o njoj i njenom metalnom zdravlju. Pitanje je šta će sada biti sa njom. 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
14 Beograd