Skip to main content
gokce

Glumicu koju SRBI OBOŽAVAJU muž uhvatio u PREVARI sa SVEKROM - Skandal o kojem svi govore, evo kako se ZAVRŠILO

Foto: Instagram printscreen/gokce.bhdr
Zatekao ih gole kako gledaju televiziju!

Turska glumica Gokče Bahadir (41), koju smo zavoleli u seriji "Kad lišća pada" ima vrlo zanimljiv ljubavni život obeležen velikim skandalom o kome se pričao i pisalo u celom svetu. Naime, početkom ove godine Gokče se po drugi put udala i to za muzičara Emira Ersoja, a posle romantičnog venčanja isplivale su na videlo pikanterije iz njenog prethodnog braka sa glumcem Alijem Sunalom (45).

ROĐENA PRVA BEBA SA TRI RODITELJA: Britanci sproveli revolucionarnu oplodnju!

ROĐENA PRVA BEBA SA TRI RODITELJA: Britanci sproveli revolucionarnu oplodnju!

ZAŠTO MUŠKARCE PRIVLAČE ŽENE sa figurom PEŠČANOG SATA? Naučnici konačno pronašli odgovor

ZAŠTO MUŠKARCE PRIVLAČE ŽENE sa figurom PEŠČANOG SATA? Naučnici konačno pronašli odgovor

Ali i Gokče su jedno drugom izgovorili sudbonosno da 2011. godine, međutim ljubavna idila potrajala je samo godinu dana, ubrzo je usledio razvod.

- Ušli smo u brak iz velike ljubavi, ali smo odlučili da se raziđemo jer su nam se putevi razilazi - navela je tada glumica kao razlog rastanka.

Iako se dugo spekulisalo o razlogu njihovog rastanaka, izvori bliski Gokče su u javnost izneli šokantne tvrdnje. Istakli su da se brak sa Alijem raspao, jer ju je suprug uhvatio u ljubavnom klinču sa svojim ocem Kemalom Sunalom, koji je preminuo u međuvremenu.

- Pokojni Kemal bio je veliki zavodnik. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nije ju sprečila ni činjenica što je stariji od nje 30 godina - otkrio je tada izvor blizak glumici.

Kako navode turski mediji, Ali je bio na putu kada se njegova supruga zabavljala s svekrom. Vratio se kući dva dana ranije nego što je planirao, a prethodno joj nije javio, jer je želeo da je iznenadi. Ali, iznenađenje je dočekalo njega. Već na samom ulazu u dvorište, vidio je očev auto, a kada je ušao u kuću zatekao ih je gole kako gledaju televiziju.

Ali Sunalu je ipak spoznao pravu sreću pored supruge Nazli Kurbanzade sa kojom je u skladnom braku od 2018. godine, a par je dobio i ćerku Narin.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
22 Beograd