Sreda 21. feb 2024.
Gvinet Paltrou

GVINET PALTROU SA SEDIM IZRASTKOM, BLEDA I BEZ ŠMINKE - Neprepoznatljiva, otvoreno se odupire modernim standardima lepote

Foto: Profimedia
Glumica na pragu 6.decenije forsira opusten izgled.

Život poznate glumice obeležile su turbulencije a ona uskoro puni 51. godinu i izgleda fantastično. 

Jednom prilikom je i govorila na temu starenja:

- Mislim da je to kulturološki problem. Žene žele da budu zdrave i žele da zdravo stare. Zamisao prema kojoj bi trebalo da budu zamrznute u vremenu je tako čudna - izjavila je za jedan magazin.

Ističe kako se divi zvezdama koje prihvataju svoje godine i stare dostojanstveno. Međutim smatra da postoje dvostruki standardi po pitanju starenje žena i muškaraca:

- Definitivno postoje dvostruki standardi. Nameće se stav da je lepo osedeti kao muškarac, dok za žene nije tako. Njih uvek pitaju šta planiraju da urade povodom svojih bora - rekla je jednom prilikom.

Gvinet Paltrou
Gvinet Paltrou
Foto: Profimedia

Kada je postala majka, stavila je porodicu na prvo mesto i drastično smanjila pojavljivanje na filmskom platnu. Na pragu 6. decenije i dalje izgleda fenomenalno.

Gvinet Paltrou
Gvinet Paltrou
Foto: Profimedia

Jako vodi računa o svom zdravlju i izgledu. Pribegava prirodnom izgledu i neretko pominje da je dečak u duši. Voli da meditira i ide u duge šetnje. Godinama se pridržava vežbanja prema savetu svog trenera. Što se tiče nege kože trudi se da se šminka samo za posebne prilike ali i tada pribegava svedenijim varijantama.

Pored vežbanja, ima malu infracrvenu saunu u svojoj kući koja je neverovatna. Trudi se da to bude tri puta nedeljno - to je ogroman detoksikant i definitivno trik za lepotu. Što je manje toksično opterećenje koje nosite, bolje se osećate i bolje izgledate, savetuje holivudska glumica. Takođe je zaista važno biti okružen ljudima koje zaista volite i koji vas inspirišu. Tada se osećate srećno, zadovoljno i lepo, čak i ako imate bore, zaključuje lepa glumica.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
9 Beograd