Sreda 06. dec 2023.
influenserka

Svetski poznata influenserka stavila u ISTI 'KOŠ' SLOBODU MIĆALOVIĆ i princezu Dajanu! 'Damu MORA da čini PONAŠANJE' - ovo niko nije očekivao

Foto: Instagram printscreen/maja_ddk,lady.diana._,sloboda_micalovic_boba
Nije česta pojava da se u domaćim medijima pojavljuje osoba koja može da da baš ovakav primer.

Maja Ilić Dodik, prelepa, veoma stilizovana mama i poslovna žena svakodnevno oduševi veliki broj onih koji je prate na društvenoj mreži Instagram svojim fantastičnim odevanjem.

Osim besprekornih stajlinga, Maja je zgodna mama i uspešna u svom poslu pravnika, a veoma često strani mediji pišu o njoj, dok je i muza mnogim svetskim brendovima sa kojima ima i saradnje. A sada je Maja uporedila Slobodu Mićalović i princezu Dajanu kroz način odevanja.

Milena Popović u VRELOM LETNJEM IZDANJU! Objavila FOTKU u KUPAĆEM, a mreže gore - u prvom planu BUJNO poprsje

Milena Popović u VRELOM LETNJEM IZDANJU! Objavila FOTKU u KUPAĆEM, a mreže gore - u prvom planu BUJNO poprsje

"SRPSKI TAJLAND" - celodnevni užitak od 300 DINARA na EGZOTIČNOM OSTRVU! Od lepote peska, vode i prirode DOSLOVNO STAJE DAH

"SRPSKI TAJLAND" - celodnevni užitak od 300 DINARA na EGZOTIČNOM OSTRVU! Od lepote peska, vode i prirode DOSLOVNO STAJE DAH

Lako je zaključiti koji pravac volim da vidim na damama - classy a opet sa primesom nekog trendovskog komada. Inspiraciju kod ovakvih classy pravaca uvek nalazim u starim objavama princeze Dajane, britanske princeze koja nažalost mnogih generacija nesrećno završila svoj život. Verujm da je mnogima i dan danas uzor u ponašanju, stavu, oblačenju i medijskom javnom istupanju. - rekla je Maja za portal Srbija Danas.

- Ono što karakteriše njen stil je zapravo poenta svega a to je da uz čitav konzervativno odevanje ona je uvek dodavala dašak trendovskih komada i legendarnoj torbi koja je dobila naziv po njoj - Lady D. Šeširi su bili neizostavni komad stajlinga kada su dnevna pojavljivanja bila u pitanju. - dodala je Maja.

Damu ne čini samo stil već i način ponašanja

- Jos jednu damu bih istakla -  glumicu Slobodu Bobu Mićalović. Odličan primer praćenja trendova, ali uz prilagođavanje i promene u pravcima koje odgovaraju takođe javnim pojavljivanjima, gde možemo glumicu videti osim na velikom platnu.Urbano a opet sofiaticirano je ono sto Boba neguje godinama, i kako sazreva kroz svoju karijeru.

Sloboda Mićalović
Foto: Profimedia

Dobro je imati dašak tog trendovskog a opet damskog u svom stilu. Odlikuje je prirodnost kroz make up koji ona uvek forsira i drago mi je zbog toga, jer upravo zato uvek izgleda sveže i mlado. Nju možemo videti obučenu u pamučnoj košulji i džins famerkama, na dobroj stikli pa do glamuroznih haljina koje ona ili njen tim savršeno odaberu za svaku premijeru.Volela bih da se više mladih devojaka ugleda ne samo na stil, već i na držanje, osmeh i pozitivan stav prema medijima ovih poznatih dana. Jer na kraju dana, damu ne čini samo stil već i njeno ponašanje.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
2 Beograd