Skip to main content
raskid

ISTINA: Muškarci NIKAD ne prebole RASKID!

Foto: Profimedia
Ne očajavaj, neće te tako lako preboleti.

U ljubavi smo svi različiti, ali kada su u pitanju raskidi složićemo se oko jedne stvari: raskidi su užasni, bez obzira na okolnosti.

Ako trenutno prolaziš kroz raskid, ovo je izuzetno važno za tebe da znaš.

muškarac se kaje
Foto: Profimedia

Za VRHUNSKI se*s, ove 4 stvari UVEK treba da držiš pored kreveta

Žene, s druge strane, iako se smatraju nežnijim i emotivnijim polom, s vremenom nauče kako da se nose sa rastankom i nastave dalje.

Naime, kako to obično biva, u pore našeg života se upetljala nauka koja je otkrila da muškarci pate nakon raskida, bez obzira šta rade i objavljuju na Fejsbuku i Instagramu.

Pakao koji muškarci prolaze nakon raskida, mnogo je gori od onoga kroz šta prolaze pripadnice lepšeg pola.

veza
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Istraživanje je počelo 2000. godine, a pratilo je 2.000 razvedenih muškaraca i žena, a otkrilo je da muškarci ni posle 6-9 godina ne mogu da se oporave od raskida, nego postaju emocionalno nestabilni.

TREBA DA ZNAŠ: 5 tipova frajera koje sigurno ŽELIŠ pored sebe ali mi znamo šta sa njima nije u redu

Ženama je lako. One sa vremenom postaju sve bolje, odnosno rastu u svakom pogledu, iako je dokazano da ih raskid više pogađa na "prvu loptu".

raskid
Foto: Profimedia

"Muškarci će duboko osetiti rastanak sa ženom koju su voleli, u dužem vremenskom periodu. Duže će im trebati da shvate šta su izgubili, a time im i treba više vremena da prebole taj gubitak", zaključili su istraživači.

Žene, prema tome, setite se naučnih istraživanja svaki put kada pomislite da ga nije briga, jer vi iz svega izlazite kao pobednice.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd