Sreda 06. dec 2023.
Suzan Sarandon

IZGLEDA KAO DA NE STARI! Glumica ima 75 GODINA i kožu kao devojčica, a ovo je TAJNA njene svakodnevne rutine

Foto: Profimedia
Ovo može svaka žena da primeni svakodnevno!

Suzan Sarandon, čuvena glumica i dobitnica Oskara, uspela je da stari dostojanstveno i da zadrži lep izgled i šarm u 76. godini. Decenijama važi za jednu od najlepših i najglamuroznijih holivudskih dama, a tajna njene lepote prevazilazi mazanje brojnih kozmetičkih proizvoda ispred ogledala. Spoljašnju lepotu povezuje sa unutrašnjem. 

Glumica se nedavno pozirala na jednom događaju, a tom prilikom nosila je beli sako i svetle pantalone. Pored toga što je izgledala veoma elegantno, evidentno je i da izgleda veoma dobro i negovano. 

Suzan Sarandon
Suzan Sarandon
Foto: Profimedia
DŽABE SVAKA DIJETA! Evo šta treba URADITI pre nego što započente bilo koji režim ishrane sa planom da smršate

DŽABE SVAKA DIJETA! Evo šta treba URADITI pre nego što započente bilo koji režim ishrane sa planom da smršate

NE BACAJTE KORU ANANASA: Ovaj napitak PODSTIČE MRŠAVLJENJE, pomaže kod ZAČEPLJENOG NOSA i prehlade

NE BACAJTE KORU ANANASA: Ovaj napitak PODSTIČE MRŠAVLJENJE, pomaže kod ZAČEPLJENOG NOSA i prehlade

Vodite izbalansiran život - "Dajem sve od sebe da vodim zdrav i uravnotežen način života, koliko god je to moguće. Naravno da nisam savršen, ali pokušavam da jedem dobro i da vežbam da bih ostala fizički i mentalno u formi" - objasnila je Suzan u jendom intrvjuu. Takođe, dodala je da smatra da je seks izuzetno bitan za usporavanje starenja i lepšu i negovanu kožu.

Hidratacija - "Moja tajna lepe kože je da je redovno hidriram, dobro se naspavam i to ponavljam svakog dana. Zaista ovo ističem i preporučujem, jer će to istinski podmladiti kožu za nekoliko godina."

Razmišljajte unapred - Glumica je istakla da o negovanju kože treba razmišljati mnogo pre nego što se pojave prve bore. "Volela bih da sam pažljivije brinula o svojoj koži kada sam bila mlađa. Ali mladost čini da se osećaš nepobedivim, a onda prođe deset godina i shvatiš da nisi! Niko nije, pa je najbolje da se zaista obratite pažnju na svoju kožu i pronađite kvalitetne proizvode koji odgovaraju vašem tipu kože i počnite na vreme."

Suzan Sarandon
Foto: Profimedia

Budite pametni kada se izlažete Suncu - Suzan je objasnila da stalno koristi kreme sa zaštitnim faktorom i da se ne izlaže preterano Suncu koje može da ošteti kožu, ubrza starenje, pa čak bude i rizično po zdravlje.

Ne plašite se starenja - Suzan Sarandon objasnila je da je najbolji savet za lepotu dobila od pisca Markesa koji u svom romanu "Ljubav u doba kolere" zapisao: "Starost nema stvarnost osim u fizičkom svetu. Suština ljudskog bića je otporna na protok vremena. Naši unutrašnji životi su večni, što će reći da naš duh ostaje mladalački i živahan kao kada smo bili u punom cvetu mladosti."

Budite srećni - "Moja deca me zasmejavaju, a ja mislim da se od smeha osećate lepo i izgledate mlađe. Život je kratak, zato uživajte u vožnji i ne brinite previše. Kada ste srećni, blistate iznutra i spolja." - ovo je jedan od najvredniji savet glumice koji ćemo se potruditi da zapamtimo.

 

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
3 Beograd