Skip to main content
Vinsent Kasel

Kada je otkačio Vinsent Kasel svi pričali da NE MOŽE DA SE SASTAVI: Rugali su se Tini Kunaki da je kao baba, a sada izgleda kao bomba

Foto: Profimedia
Prelepa manekenka procvetala posle razvoda i vratila se poslu.

Dok se nekome ne smrkne, drugome ne svane... ova izreka definitivno bi se mogla primeniti na slučaj Tine Kunaki i Vinsent Kasela između kojih je, kako se čini, ljubav definitivno pukla. Od kako se u javnosti šuška da je između njega i 30 godina mlađe mankenke Tine sve gotovo, on kao da je nestao sa društvenih mreža, a ni u javnosti se od premijere poslednjeg filma nije mogao videti. 

'GORI INTERNET!' MONIKA BELUČI U 6. DECENIJI BEZ BRUSHALTERA: Na grudima samo ŠLJOKICE, pljušte komentari (FOTO)

'GORI INTERNET!' MONIKA BELUČI U 6. DECENIJI BEZ BRUSHALTERA: Na grudima samo ŠLJOKICE, pljušte komentari (FOTO)

LEPŠA OD MONIKE BELUČI? Pogledajte sa kojom damom je Vinsent Kasel zamenio poznatu glumicu! (FOTO)

LEPŠA OD MONIKE BELUČI? Pogledajte sa kojom damom je Vinsent Kasel zamenio poznatu glumicu! (FOTO)

Sve je počelo nakon što je glumac izbrisao sve fotografije svoje mlađe supruge, a potom ona uslikana u javnosti u nimalo laskavim izdanjima

Čupava, zapuštena, lica prepunog bubuljica, sa dubokim podočnjacima i borama... Tina je izgledala neprepoznatljivo, a mnogi su komentarisali i da je "ostarila preko noći", te da je dobila "lice starice". 

Tina Kunaki
Foto: Profimedia

Za to vreme Vinsent je paradirao na javnim događajima. Osmeh nije skidao sa lica, dok su mu fanovi poručivali da je "procvetao nakon Tine koja ga je koristila". I zaista, narativ u kojem se Kunaki, koju je upoznao sa jedva 19, zaljubila u njega samo da bi je progurao u svetu mode postoji gotovo od samog početka njihove veze.

Nisu joj praštali što zbog nje ne postoji šansa da Vinsent ponovo bude sa Monikom Beluči, bivšom suprugom, a kada su dobili i zajedničku ćerkicu, mnogi su tvrdili da je Tina to uradila samo da bi "osigurala alimentacije". 

Nakon što je uhvaćena u mnogobrojnim prilikama da se zabavlja sa prijateljima, kao i mnoge druge devojke u dvadesetim, te da je Vensan taj koji "sedi kod kuće i čuva decu", mediji su pisali da je glumcu prekipelo, te da je pokušavao na sve načine da je "pobabi", ali manekenka se nije dala.

Vinsent Kasel
Foto: Profimedia

Zbog svega došlo je do kraha braka, a par se već duže vreme nigde ne pojavljuje zajedno. Izvori bliski Tini govorili su da je manekenka očajna, da "ne može da se sastavi", a u retkim prilikama kada je i bila uslikana u javnosti svako malo je proveravala telefon i izgledala nervozno. 

Međutim, čini se da je sada sve iza nje. Tina se ponovo može videti sa osmehom. Vratila se i poslu, i to više nego ikad, a nove fotografije zaista oduzimaju dah. Kunaki je pokazala raskošni talenat i lepotu koju joj, ma koliko da pokušavaju, ne mogu oporiti. 

Uostalom, uverite se sami:

 

Vremenska prognoza
Clear sky
32 Beograd