Skip to main content
Majli

"OTIŠLA SAM PO JOŠ JEDNU DOZU KONTRACEPCIJE kod ginekologa, a on mi je saopštio da sam u 28. NEDELJI TRUDNOĆE!" Mislila je da joj ciklus kasni zbog injekcija

Foto: TikTok printscreen/myleyjay
Otišla kod doktora, a sačekalo je iznenađenje života!

Otišla kod doktora po još jednu dozu kontracepcije i saznala da je trudna šest i po meseci Većina žena kada sazna da je u drugom stanju, dodatno počne da vodi računa o zdravlju.

Stil života se menja iz korena, nema više alkohola, nema nezdrave hrane, tada sve mora biti onako kako je najbolje za mamu i bebu. Međutim, to nije bio slučaj sa devojkom po imenu Majli, koja nije ni sanjala niti planira da ostane trudna.

Naime, žena po imenu Majli iz Jute, u Americi, u svom video na TikTok-u otkrila je da nije znala da je trudna punih šest i po meseci, a da stvar bude još gora, tokom tog perioda uzimala je kontracepcijske injekcije. U video koji je postao brzo viralan i koji je blizu milion pregleda, Majli objašnjava da će mnogima njena priča zvučati nerealno i ludo, jer je i sama na slične priče u kojima devojke nisu znale da su trudne, reagovala sa "zar su ljudi tako glupi?" , međutim, kada se isto desilo i njoj, postala je svesna da se neke stvari zaista ne mogu predviteti niti primetiti.

Pluton ulazi u znak Vodolije i tu ostaje do 2043. GODINE! Očekuju nas VELIKE PROMENE, a ovo su PROGNOZE za svaki znak

Pluton ulazi u znak Vodolije i tu ostaje do 2043. GODINE! Očekuju nas VELIKE PROMENE, a ovo su PROGNOZE za svaki znak

"Starije žene ne bi trebale da puštaju kosu!" Helen Miren na meti kritika zbog nove frizure, a ovako je svima začepila usta

"Starije žene ne bi trebale da puštaju kosu!" Helen Miren na meti kritika zbog nove frizure, a ovako je svima začepila usta

Ono što je nju najviše zaprepastilo, jeste činjenica da je uzimala kontracepciju svaka tri meseca i bila je sigurna da trudnoća u tom slučaju nije moguća.

- Moje menstruacije su počele da se pomeraju, a onda su i potpuno nestale, što je donekle bilo potpuno u skladu sa mojim korišćenjem kontracepcija - objašnjava Majli. Ona dodaje da je videla da se njeno telo počelo menjati, da je dobijala na težini ali i da je sve to prepisala oporavku od poremećaja u ishrani koji je imala ranije.

Majli
Majli
Foto: TikTok printscreen/myleyja

Međutim, stvari su se preokrenule kada je počela da ima ozbiljnije simptome. - Meseci su prolazili, moj nivo gvožđa bio je odjednom previše nizak, a buđenje noću sa ludim grčevima u nogama dešavao se konstantno - rekla je Majli koja je nakon tih čudnih promenama, zamolila svoju majku da joj zakaže pregled kako bi mogla da se uveri o čemu je reč.

Njena majka joj je, nakon što jo je Majli objasnila simptome, odmah znala da je trudna, te ju je zamolila da prvo uradi test na trudnoću.

- Zapravo sam u tom trenutku trebala da dobijem sledeću kontracepcijsku injekciju, ali sam u bolnici pre injekcije zatražila da mi urade test na trudnoću. Naravno, taj test je bio pozitivan! A kada sam otišla kod ginekologa, na ultrazvuku se pokazalo da bebu u mom stomaku ima već 28 nedelja. Iako je na svu sreću, Majli rodila zdravu bebu i sada ima troje dece sa suprugom Treom, čini se da njeno iskustvo zapravo nije tako neuobičajeno. U komentarima ispod videa, mnoge korisnice TikToka podelile su sličnu priču.

- Saznala sam da sam trudna 3 dana nakon što je moj muž preminuo, a moja ćerka se rodila nedelju dana kasnije! Bilo je ludo - glasio je jedan komentar korisnice TikToka. Druga se složila sa njom te je rekla da je mislila da ima čir, a zapravo je bila trudnoća. "Nisam znala da sam trudna dok se nisam porodila na podu kupatila! Šok veka za mene kunem se", "Nisam znala da sam trudna sa trećim detetom dok nisam ušla u 7 mesec" bili su još neki od komentara žena koje su kao i Majli imale iznenadne trudnoće.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd