Četvrtak 22. feb 2024.
kraljevska porodica

"ON JE BUDALA!" Kralj Čarls BESAN na princa Harija nakon novog POSTUPKA, ovo ne može da mu oprosti

Foto: YouTube Printscreen Access Hollywood/ Netfilx, Shutterstock
Odnosi između kraljevske porodice i prvenstveno kralja Čarlsa sa jedne i princa Harija i njegove porodice, sa druge, sve je gori. Nakon izlasaka nove biografije princa Harija i najave serije po ovoj biografiji, kralj Čarls je izuzetno besan zbog svega što je tamo rekao.

Situacija u kraljevskoj porodici je veoma napeta kako prenose britanski mediji. Reč je o odnosu kralja Čarlsa i princa Harija. Nakon što je princ Hari napustio Englesku i odustao od svih kraljevskih dužnosti, njegov odnos sa ostalim članovima porodice nikako se ne popravlja. 

U intervjuu kod Opre, princ Hari i njegova supruga Megan Markl izneli su neke tvrdnje na račun članova kraljevske porodice koje su trajno narušile odnose između ove dve strane. 

princeza Eugenija, princ Hari
princeza Eugenija, princ Hari
Foto: Profimedia

Pre par nedelja princ Hari i kralj Čarls su se čuli telefonom nakon nekoliko meseci tišine, povodom kraljevog rođendana. Kako su mediji preneli, sve je proteklo u veoma prijatnom razgovoru. Taman kada se činilo da postoji tračak nade da se odnosi poprave, novi potez princa Harija sve je ovo poništio.

"Izgleda BIZARNO da se MAJKA i ĆERKA tako SLIKAJU!" - Hajdi Klum je podelila porodične fotografije ured SKANDALA sa ćerkom LeniHajdi Klum sa decom

"Izgleda BIZARNO da se MAJKA i ĆERKA tako SLIKAJU!" - Hajdi Klum je podelila porodične fotografije ured SKANDALA sa ćerkom Leni

Srpska pevačica bila u "Zadruzi", muž joj UMRO OD GLADI, samo dan nakon koncerta IZGUBILA BEBU - Buran život Snežane Mišković ViktorijeViktorija

Srpska pevačica bila u "Zadruzi", muž joj UMRO OD GLADI, samo dan nakon koncerta IZGUBILA BEBU - Buran život Snežane Mišković Viktorije

Nakon što je izašla najava serije koja će izaći po motivima njegove nove biografije "Endgame", nastala je prava panika na dvoru. Kralj Čarls je navodno izuzetno ljut na sina zbog svega što je tamo rekao i čak ga je kako prenose izvori bliski porodici nazvao "budalom". 

princeza Dajana, princ Hari, princ Vilijam
princeza Dajana, princ Hari, princ Vilijam
Foto: Profimedia

Kralj Čarls je u jednom trenutku izgovorio: "On je budala!", ali se brzo pribrao i nije dozvoljavao da bilo ko negativno komentariše njegovog sina, pa ni on to nije radio, ali je bio vidno uznemiren.

Izvor blizak kraljevskoj porodici navodi da je napetost između kralja Čarlsa i princa Harija počeo kada je kralj naložio da se Hari i Megan isele sa imanja Frogmor koji im je dodeljen. 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd