Evo kako da kroz nekoliko klikova napravite čokoladu na kojoj će pisati šta god poželite
Potrebno je:
pileće grudi par;
1 mlada tikvica;
2 jaja;
100 gr kisele pavlake;
50 ml mleka;
ulja..soli;
beli luk granule;
listovi kačkavalja;
kačkavalja za rendanje.
Priprema:
Meso iseći na tanje filete posoliti i izlupati blago izmedju folije. Tikvicu oguliti iseći na tanje krugove pa posoliti da odstoji 16 min. Meso prepržiti u tiganju blago da porumeni na malo masnoće.
Manju tepsiju podmazati uljem. Listove kačkavalja iseći na 4 dela kao i meso na manje kriške. Ređati po dužini pleha koji smo podmazali uljem.. kačkavalj, tikvicu meso..kačkavalj tikvicu meso i tako dok imate materijala.
U činiju razlupati jaja dodati pavlaku i mleko i dobro izjednačiti..
Preliti meso i tikvice i peći oko 50 min na 210 stepeni C. Pred kraj posuti rendanim kačavaljem i vratiti u rernu da zarumeni..