Milioni je obasipaju komplimentima, a ona kaže da BEZ POKAZIVANJA NE MOŽE DA ŽIVI: Tvrde da je NAJSEKSEPILNIJA CICA NA SVETU, a tek da čujete čime se bavi!

21.11.2018. 18:47
Piše:
Srbija Danas
Arijana Selest / Izvor: Foto: Instagram printscreen/ariannyceleste
Ona je...

Arijana Selest jedna je od najseksepilnijih modela na svetu, a svoju lepotu svakodnevno prezentuje na Instagramu, gde je prati preko tri miliona ljudi.

Ona ih svakodnevno obraduje ponekom provokativnom fotografijom, a muškarci su posebno slabi na njene obline koje su zaista bujne.

BLACK FRIDAY U TRAVELLAND-U: Tajland od 399 eur i Kuba od 599 eur!

ROĐEN SAM 1991, U TO ČUVENO DOBA: Jedan od omiljenih mladih srpskih glumaca o najupečatljivijoj uspomeni iz devedesetih

Arijana se često fotografiše golišava i u izazovnim pozama, a njenim fanovima to očigledno i te kako prija, jer svaku njenu fotografiju krasi stotine hiljada lajkova, al ii pregršt lepih komentara.

MOLIM TE, VRATI SE NA STARO.... Slavni glumac ŠOKIRAO fanove: Promenio izgled do NEPREPOZNATLJIVOSTI!

Ova 33-godišnja Amerikana obožava komplimente, što je javno i priznala – jednom prilikom istakla je kako uživa u muškoj pažnji i kako voli da pokazuje svoje attribute.

No, ako ste pomsilili da je njen jedini posao poziranje, prevarili ste se – ona radi kao TV voditeljka, a oprobala se i kao pevačica.

Brazilska lepotica trudnoćom šokirala sve: A ima takav stil da ćete poželeti da joj maznete sve

No, ono što je najintirgantnije u vezi nje jeste činjenica da se ova dama više od decenije  bavi UFC-om, a zovu je čak i kraljicom ringa.

 

Piše:
Srbija Danas
21.11.2018. 18:47
Pogledajte više