Skip to main content
Travelland

BLACK FRIDAY U TRAVELLAND-U: Tajland od 399 eur i Kuba od 599 eur!

Foto: Promo
Izuzetno povoljno!

Šoping groznica Crnog petka (Black Friday) popularna je širom sveta, a takođe i kod nas. Verovatno mnogi od vas čekaju ovaj dan kako bi po nižim cenama priuštili sebi neki proizvod koji ste odavno želeli. Ali, da li ste ikada pomislili da na ovaj dan možete uplatiti egzotično putovanje po nestvarno sniženim cenama? Turistička agencija „Travelland“ pripremila je ponude za Black Friday sa popustima i do 200€ po osobi!

Tajland
Tajland
Foto: Promo

„Zemlju slobodnih“ ili „Zemlju osmeha“ kako još zovu Tajland karakterišu duge prelepe plaže, nepregledne džungle, terasasta pirinčana polja, obilje šarenila, veliki gradovi - užurbani i puni života, najneobičnije tropsko voće, specifična gastronomija, kao i uvek veseli i nasmejani ljudi. Ono što u Bangkoku ili „Veneciji Istoka“ nikako ne smete zaobići su velelepni i bogato ukrašeni hramovi kojima se ovaj grad ponosi, veliki marketi i pijace gde možete kupiti najrazličitije proizvode, restorani sa ukusnim specijalitetima i najneobičnije gradske četvrti. Burni noćni život, poznat u celom svetu, je nešto što se može samo ovde doživeti. Zaljubljenici u pravi tropski raj, sunce, duge plaže i prelepe skrovite uvale, svoj mir ili uzbudljivu avanturu i provod mogu pronaći na najvećem tajlandskom ostrvu Puket.

Za sve koji žele da posete Tajland, sa „Travelland-om“ to mogu učiniti već po ceni aranžmana od 399€ plus aerodromske takse. U cenu aranžmana je uključen Black Friday popust od 200€ po osobi! Individualni polasci predviđeni su za 2.12. i 10.12.2018.

Tajland
Tajland
Foto: Promo

U „Zemlji revolucije“, okupanoj vodama Atlanskog okeana, Karipskog mora i Meksičkog zaliva, pronaći ćete raj ispunjen zvucima gitare prepoznatljivog ritma. Čarobna Kuba opčiniće vas neobičnim načinom života, prelepim lokalitetima, atrakcijama i dobrim provodom. Autentična Havana oduševiće vas trošnom kolonijalnom arhitekturom, čuvenim oldtajmerima, prelepim trgovima, šetalištima i znamenitostima od kojih nećete moći da odvojite objektiv vašeg fotoaparata. Ako ipak više volite sunce, pesak i avanture na vodi idite u Varadero, šarmantno kubansko letovalište poznato još od 80-ih godina 20. veka. Sa malim uspavanim centrom, dugim peščanim plažama, barovima, restoranima i diskotekama, svojim posetiocima nudi kako opuštanje, tako i dobru zabavu.

Kuba
Kuba
Foto: Promo

Nezaboravan odmor na Kubi nudi vam agencija „Travelland“ uz sjajne popuste. Za polazak 28.11.2018. putovanje na ovo magično ostrvo je po ceni aranžmana već od 599€ plus aerodromske takse. U cenu aranžmana je uključen Black Friday popust od 200€ po osobi!

Za polaske 5.12 i 12.12.2018 odmor na Kubi možete priuštiti po ceni aranžmana već od 730€ plus aerodromske takse. U cenu aranžmana je uključen Black Friday popust od 100€ po osobi!

Varadero
Varadero
Foto: Promo

Zainteresovani za posetu nekoj od egztičnih destinacija, rezervacije mogu vršiti u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd