Napravite sočnu i kremastu kajganu: Kada joj dodate ovaj jeftini sastojak, ona dobija savršen ukus

14.02.2020. 08:53
Piše:
Srbija Danas/Novosti
kajgana / Izvor: Profimedia
Oduševićete se!

Kajgana je mnogima omiljeno jelo i većina zna sama da je napravi.

SJAJAN TRIK BEZ HEMIJE: Uz pomoć OVA DVA sastojka kupatilo će vam BLISTATI!

SJAJAN TRIK BEZ HEMIJE: Uz pomoć OVA DVA sastojka kupatilo će vam BLISTATI!

Svaka žena treba da je ima u ormaru: Evo na koje načine nositi belu košulju

Svaka žena treba da je ima u ormaru: Evo na koje načine nositi belu košulju

Da prste poližeš: Bataci u medu i paradajz sosu (RECEPT)

Da prste poližeš: Bataci u medu i paradajz sosu (RECEPT)

Možda niste znali, ali dovoljan je jedan sastojak, koji uvek imamo u frižideru, kako bi kajgana bila savršeno sočna i kremasta. A to je kisela pavlaka!

Na svako jaje ide po jedna kašika kisele pavlake. Jaja prvo treba pomešati sa začinima, pa tek onda dodati pavlaku.

Kajgana / Izvor: Profimedia

U tiganju rastopite maslac i zagrejte, a potom sipajte umućena jaja. Neka se stvrdnu bez mešanja, pa tek onda okrenite kajganu.

Pavlaka će kajganu učiniti kremastom.

Početni korak u sređivanju kuhinje: Ovim predmetima nije mesto ispod sudopere

Početni korak u sređivanju kuhinje: Ovim predmetima nije mesto ispod sudopere

Fino i krckavo: Slano pecivo sa sirom (RECEPT)

Fino i krckavo: Slano pecivo sa sirom (RECEPT)

Potreban vam je oštar nož, ali ne znate kako da ga naoštrite? Tajna je u keramičkoj šolji!

Potreban vam je oštar nož, ali ne znate kako da ga naoštrite? Tajna je u keramičkoj šolji!

EMOCIJE I STAVOVI NA OSNOVU GOVORA TELA: Gestikulacija i pokreti ruku otkrivaju sve o karakteru

EMOCIJE I STAVOVI NA OSNOVU GOVORA TELA: Gestikulacija i pokreti ruku otkrivaju sve o karakteru

Obradujte voljenu osobu za Dan zaljubljenih

Obradujte voljenu osobu za Dan zaljubljenih

 

Piše:
Srbija Danas/Novosti
14.02.2020. 08:53
Pogledajte više