Da prste poližeš: Bataci u medu i paradajz sosu (RECEPT)
13.02.2020.
20:27
Oduševićete se!
Vreme je da isprobate nešto drugačije!
Potreban vam je oštar nož, ali ne znate kako da ga naoštrite? Tajna je u keramičkoj šolji!
Potreban vam je oštar nož, ali ne znate kako da ga naoštrite? Tajna je u keramičkoj šolji!
SJAJAN TRIK BEZ HEMIJE: Uz pomoć OVA DVA sastojka kupatilo će vam BLISTATI!
SJAJAN TRIK BEZ HEMIJE: Uz pomoć OVA DVA sastojka kupatilo će vam BLISTATI!
"MEDENI" BATACI
Potrebno je:
- 4-5 bataka sa karabatacima
- glavica crnog luka
- 3 čena belog luka
- 2 kašike maslinovog ulja
- crvena ljuta papričica
- 2 kašičice majčine dušice
- 750 ml pasiranog paradajza
- so, biber
- kašika meda
Iseckani crni i beli luk propržite na maslinovom ulju. Očistite papričicu od semenki, iseckajte je, stavite u tiganj sa majčinom dušicom i dinstajte sve zajedno. Dodajte pasirani paradajz, med, posolite, pobiberite i kuvajte otprilike 10 minuta poklopljeno.
Ako je previše gusto, dodajte malo vode. Ubacite u sos batake i kuvajte zajedno 5 minuta, a zatim poređajte meso u podmazani pleh, ostatak sosa prelijte preko i zapecite u rerni. Poslužite jelo uz pirinač i salatu.
I vi volite beli luk? Rešite se odmah neprijatnog zadaha!
I vi volite beli luk? Rešite se odmah neprijatnog zadaha!
GENIJALAN NAČIN da rešetku iz rerne očistite bez ribanja: Od sada ćete koristiti samo ovaj trik!
GENIJALAN NAČIN da rešetku iz rerne očistite bez ribanja: Od sada ćete koristiti samo ovaj trik!
Ljuta pileća krilca sa medom: Pikantno jelo koje istog trena budi sva vaša čula! (RECEPT)
Ljuta pileća krilca sa medom: Pikantno jelo koje istog trena budi sva vaša čula! (RECEPT)
Početni korak u sređivanju kuhinje: Ovim predmetima nije mesto ispod sudopere
Početni korak u sređivanju kuhinje: Ovim predmetima nije mesto ispod sudopere