Četvrtak 22. feb 2024.
Kejt Midlton

Midltonovi UZVRAĆAJU UDARAC! Kejtin ujak sprema novu KNJIGU u kojoj će RASKRINKATI "LAŽNE ŽRTVE", kraljevska porodica u strahu od SKANDALA

Foto: Profimedia
On nije mogao da ostane imun na optužbe protiv sestričine i zeta!

Ujak Kejt Midlton završava memoare koji bi mogli da otkriju nove tajne o Megan Markl i princu Hariju.

Geri Goldsmit, mlađi brat Kejtine majke, Kerol Midlton, nada se da će svojom novom knjigom "ispraviti pogrešnu sliku", prenosi OK Magazin.

"NIJE TREBALO DA RODIM DETE!" Novopečena majka zapanjila izjavom: "TREBA MI VREME ZA SEBE!"majka

"NIJE TREBALO DA RODIM DETE!" Novopečena majka zapanjila izjavom: "TREBA MI VREME ZA SEBE!"

NOVA ŽRTVA STIVENA TAJLERA? Posle BIVŠE, još jedna žena je iznela STRAŠNE OPTUŽBE za POLNO UZNEMIRAVANJE - "I dalje pijem LEKOVE"Stiven Tajler

NOVA ŽRTVA STIVENA TAJLERA? Posle BIVŠE, još jedna žena je iznela STRAŠNE OPTUŽBE za POLNO UZNEMIRAVANJE - "I dalje pijem LEKOVE"

Pored "privatnim porodičnim detaljima", tvrdi se da Geri želi da porodici Midlton da "glas" nakon optužbi za od strane vojvode i vojvotkinje od Saseksa. Brojne tvrdnje su iznete o princu Vilijamu i Kejt u šestodelnoj Netfliks seriji ovog para, kao i u Harijevoj knjizi "Spare".

Hari (39) je tvrdio da je Vilijam pustio negativne priče o njemu u medije, i rekao da je vikao na njega kada mu je rekao za njegovu i Meganinu odluku da se povuku kao viši članovi kraljevske porodice.

Hari je takođe rekao da su se neki muškarci u njegovoj porodici oženili "onim ženama koje odgovaraju porodici, a ne njima", a to su mnogi protumačili kao udar na Vilijamov i Kejt odnos.

Govoreći o Gerijevoj novoj knjizi, izvor je rekao da je izdavač Harijevih memoara bio uveren da princ Vilijam neće odgovoriti ni na jednu Harijevu tvrdnju, jer ne bi bilo prikladno da to učini "budući kralj".

Geri Goldsmith
Foto: Profimedia

Ali rekli su da kraljevska porodica "nije očekivala takav potez iz Kejtine porodice" i veruju da se par sada "plašiti izlaska knjige".

Geri (58) je prvi put govorio o planovima da napiše memoare još 2013. godine, nakon što je zaradio bogatstvo od 30 miliona funti od svog IT kompanije.

Iako je ranije obećao da se neće mešati ni u kakve stvari koje se tiču njegove nećakinje ili njenog muža, njegovi nedavni komentari koji kritikuju Megan i Harija su "dobro prošli kod publike" i naterali su ga da preispita svoj stav, kaže izvor.

- Prvotno je planirao da usredsredi knjigu na sebe i svoj put da postane milioner, ali će sada dodati neke privatne porodične detalje.

Megan i Kejt
Megan i Kejt
Foto: Profimedia

Takođe se navodi da će Kejt i mama Kerol pregledati Gerijev rukopis pre nego što ga proslede izdavaču, sa kojim imaju blizak odnos.

- Neće želeti da objavi ništa što bi ih osramotilo, ali to bi mogao biti dobar način da se razjasne sporne stvari o kojima je Hari pisao u svojim memoarima.

Izvor navosi i da se razmatralo o novoj seriji koja bi bila posvećena Gerijevom životu pod nazivom "Ja sam zvezda", ali se kaže da su producenti mislili da je ta ideja previše rizična.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd