Skip to main content
Ormar

ODMAH izbaci ovu odeću IZ ORMARA jer će ti DONETI NESREĆU!

Foto: Instagram printscreen/treatsandtalks
Zaviri u svoj ormar i pogledaj da li imaš neke od ovih komada jer ti baš ti komadi mogu doneti nesreću!

Nema ništa gore od ormara koji kao takav ničemu ne služi. Nikada nije prijatno kada dođeš i otvoriš svoj ormar a u njemu gomila nepotrebnih i starih stvari, to ti zapravo stvara anksioznost. Tada ti obično nije do oblačenja, a kamoli do kombinovanja i smišljanja autfita. Ako je to slučaj sa tobom onda definitivno moraš nešto da preduzmeš povodom toga.

Mi ćemo ti pomoći i reći koje stvari bi trebala da izbaciš iz svog garderobera. 

ŠTA JE IMALA OD KOSE, VIŠE NEMA: Vikala je na frizera, a evo kako Seka SADA izgleda! (FOTO)

 

A post shared by Zehra Altinsoy (@visagiezehra) on

Iznošeni grudnjaci

Smatra se da grudnjaci posle godinu dana gube svoj oblik, zbog učestalog nošenja, ali na tebi je da opet proceniš kada je vreme da ga baciš u zavisnosti koliko si ga često nosila.

Majice tvog bivšeg

Zaista mislimo da tim komadima odeće više nije mesto u tvom ormaru, kada se njih rešiš osetićeš da ti je mnogo, mnogo lakše.

Besplatne majice

Majice s različitim logo i reklamnim natpisima koje si dobila, ali nikad obukla možeš pretvoriti u krpe za brisanje prašine.

24 SATA ELEGANCIJE: Revija, humanitarna aukcija, piće - zavirite iza zatvorenih vrata Belog Dvora

Nespareni komadi

Za nesparene čarape, rukavice i naušnice više nema mesta u garderoberu. To su stvari koje su vrlo lako zamenjive stoga nema smisla da ih držiš u ormaru.

Odeća iz "prošlog" života

Odevne komade iz srednjoškolskih i fakultetskih dana sigurno nisi već jako dugo nosila, ali oni se svejedno nalaze u tvom ormaru. Vreme je da oslobodiš prostor za odeću koju ćeš zapravo nositi.

Stara pidžama

Iznošenoj i staroj pidžami u ormaru nije mesto. Stoga pronađi novu, udobnu i kvalitetnu zamenu koja će ti takođe dugo potrajati.

Haljina koju si nosila više puta

Vreme je da staru haljinu u ormaru, koju si nosila bezboroj puta na rođendanima, proslavama, žurkama, zameni druga haljina ili komad koji ćeš birati tokom odevanja za takve svečane prilike.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
21 Beograd