Skip to main content
Monika Levinski

Ona je napravila skandal 20. veka, a danas izgleda moćnije nego ikada. Da li je se sećate?

Foto: Profimedia
Njena priča počela je pre 18 godina.

Ova žena se potrudila da kraj 20. veka na svetskoj političkoj sceni bude obeležen velikim skandalom. Monika Levinski je pre 18 godina aferom sa tadašnjim američkim predsednikom Bilom Klintonom uzdrmala Belu kuću, ali i ceo svet, a posle skandala ostala su razna svedočenja. Ali kad biste danas sreli glavnu akterku teško biste je prepoznali. Monika je sad druga žena.

KREM DE LA KREM: Kad vidite koji SVETSKI PAR je Marijani Mateus pravio društvo, oduševićete se (FOTO)

Prošle godine se pojavila u javnosti na zabavi "Veniti fera", povod je bila dodela Oskara, a lokacija Beverli Hils. Ove godine se oglasila tokom kampanje #metoo.

Žena koja je krajem devedesetih uzdrmala Ameriku pokazala je da ima šta da kaže. Ali i da se zanimanje javnosti za verovatno najpoznatiju sekretaricu jednog predsednika ne stišava.

Zbog ove haljine, a posebno ovog DETALJA, su u Mirku Vasiljević bile uprte sve oči! (FOTO)

Bil Klinton i Monika Levinski
Foto: Profimedia

Monika Levinski je otvoreno pričala da je sa tadašnjim predsednikom Klintonom imala oralni seks. Klinton je prvo poricao takve navode, ali ga je čuvena plava haljina gospođice Levinski, koja je sadržala određeni DNK dokaz, naterala da se izvini javnosti zbog laži i da prizna aferu.

Žaljenje Klintona nije smirilo strasti, pa skadali na relaciji Monika-Bil-Hilari Klinton nisu prestajali.

Karleuša ima raznu obuću, ali sa OVIM čizmama je napravila pun pogodak! (FOTO)

Reakcije Hilari Klinton na skandal iz 1998. godine detaljno je u svojim beleškama opisala njena bliska prijateljica Dajan Bler,  koja je na Univerzitetu u Arkanzasu radila kao profesorka političkih nauka do svoje smrti 2000. godine.

- To je bila greška, ali Hilari je u Bilovu korist isticala da je pokušao da raskine tu vezu, da se povuče, ali stvar je izmakla kontroli - napisala je Bler.

Monika Levinski
Foto: Profimedia

Za Moniku je presudan bio "Veniti fer". Ona je prošle godine ovom časopisu dala ekskluzivnu ispovest u kojoj je otkrila koliko joj je bilo teško nakon seksualne afere sa Bilom Klintonom.

- Veoma mnogo žalim zbog svega što se dogodilo između mene i predsednika Klintona. Neki smatraju da mi je Klinton platio da ćutim. Uveravam vas da je to daleko od istine. Sada sam konačno odlučila da dam svojoj prošlosti svrhu, a koliko će me to koštati, uskoro ću saznati - rekla je tad Levinski.

Princ Hari više nije slobodan, ali OVI prinčevi još nisu našli onu pravu!

Ona je poručila da je pristala na vezu sa Klintonom.

- Naravno, šef me je iskoristio, ali ću uvek ostati pri tome da se radilo o vezi na koju smo oboje pristali. Zlostavljanje je krenulo kasnije, kada sam postala žrtveni jarac kako bih zaštitila njegovu poziciju. Klintonova administracija, ostali političari i mediji su me žigosali, a taj je žig ostao jer je bio prožet moći - dodala je ona.

Posle afere Monika Levinski je živela u Londonu, ge je magistrirala socijalnu psihologiju. Živela je i u Los Anđelesu, Njujorku i Portlandu.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd