Četvrtak 22. feb 2024.
Ozi Ozborn

Šta se desilo sa OZIJEM OZBORNOM? Posledice RASKALAŠNOG ŽIVOTA se tek sada vide, otkrio bolnu istinu - "Ostalo mi je još 10 GODINA"

Foto: Profimedia
Ozi Ozborn je imao buran život rok-superstara, a poslednjih godina se suočio sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, i jedva se kreće! Iako tvrdi da je sve posledica pada sa bicikle od pre 20 godina, mnogi smatraju da je njegovo sadašnje stanje posledica raskalašnog života koji je nekada vodio. On smatra da mu je ostalo još 10 godina života, a razmišlja i eutanaziji

Šta se desilo sa Ozijem Ozbornom, divljim rokerom koji je divljao na binama širom planete? Danas, od nekadašnje guste goste ostalo je tek nekoliko ofarbanih pramenova, a od divlje energije skoro pa ništa.

Ozi "potpuno propao" kažu ljudi, a viđen je u Los Anđelesu kako hoda uz pomoć štapa. Ovaj 74-godišnji roker je čak nedavno otkrio da veruje da mu je preostalo "u najboljem slučaju 10 godina" života.

Znate li da Keri Bredšo ZAISTA POSTOJI? Njen život je ZANIMLJIVIJI od serije, izlazila je sa TINEJDŽERIMA i DEDAMA, a nikada nije htela DECUSeks i grad

Znate li da Keri Bredšo ZAISTA POSTOJI? Njen život je ZANIMLJIVIJI od serije, izlazila je sa TINEJDŽERIMA i DEDAMA, a nikada nije htela DECU

BAKA (73) SNIMLJENA KAKO PARTIJA NA IBIZI: "Ne dozvolite da vas godine zaustave, ovo se dešava jednom u životu!"baka

BAKA (73) SNIMLJENA KAKO PARTIJA NA IBIZI: "Ne dozvolite da vas godine zaustave, ovo se dešava jednom u životu!"

Rok legenda je primećena kako ide na privatnu projekciju novog ratnog akcionog filma "Napoleon". Izgledao je snužden dok je krenuo na događaj, pogrbljen i hodao je uz pomoć štapa, kažu očevici. Otac šestoro dece je viđen u prepoznatljivoj potpuno crnoj odeći, u dugačkom, elegantnom crnom trenč kaputu sa izlizanom dugom kosom.

Ozbornov nedavni nastup u javnosti usledio je nakon srceparajućeg intervjua u kojem je govorio o godinama za koje veruje da su mu preostale da živi. Tokom ranjivog razgovora, muzičar se osvrnuo na svoje životne i zdravstvene borbe tokom godina, uključujući borbu sa Parkinsonovom bolešću od 2003. godine.

Ozi Ozborn
Foto: Profimedia

Frontmen "Black Sabbath" benda je otkrio da veruje da mu je preostalo "u najboljem slučaju 10 godina" života jer nije želeo da ima "dugu, bolnu i bednu egzistenciju".

Izjava verovatno kao posledica nedavne operacije vrata za koju tvrdi da mu je "promenila život" i koja mu je nanela "mnogo bola i nelagodnosti". On je proceduri morao da se podvrgne zbog posledica nesreće na biciklu pre 20 godina, kada je bio na korak od smrti.

U razgovoru sa Rolling Stone UK, Ozi je otkrio: - Rekao sam Šeron da sam nedavno popušio dž*int, a ona je rekla: 'Šta to radiš! To će te je*eno ubiti'. Rekao sam: 'Koliko dugo želiš da je*eno živim?!' U najboljem slučaju, ostalo mi je deset godina, a kada si stariji, vreme ubrzava!".

Ozi Ozborn
Foto: Profimedia

- Mislio sam da ću biti spreman posle druge i treće [operacije], ali poslednjom su mi stavili je*enu šipku u kičmu. Našli su tumor u jednoj od pršljenova, pa su morali i sve to da iskopaju. Prilično je grubo, čoveče, i moja ravnoteža je je*ena."

Pevač je za novinsku kuću takođe podelio da se ne plaši smrti i nagovestio pakt o asistiranom samoubistvu koji je sklopio sa suprugom Šeron Ozborn, izrazivši da bi više voleo da umre, a ne da trpi strašne bolove.

Ozi i Šeron Ozborn
Foto: Profimedia

- Sviđa mi se ideja da ako imate neizlečivu bolest, možete otići u neko mesto u Švajcarskoj i to brzo obaviti. Video sam kako mi otac umire od raka.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd