scattered clouds
26°C
29.05.2024.
Beograd
eur
117.1153
usd
107.9304
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

Potreban vam je samo dobar crni hleb, sve drugo imate u frižideru - NAPRAVITE SAVRŠEN VELŠKI SENDVIČ

12.07.2019. 16:34
Piše:
Promo
Hleb
Hleb / Izvor: Profimedia

Brzo, lako i preukusno!

Ideja za večeru kada vam se odjednom najavi ekipa, a vi nemate pojma šta da spremite i šta svi vole. E, pa ovo je taj recept.

Sastojci:

Crni hleb

Ulje

3 kašike brašna

150 ml Nikšićkog tamnog

So

Biber

1 kašičica senfa

200 grama čedar sira

Slanina

Isecite hleb na kriške, poređajte ih u pleh i pecite pet minuta u rerni na 200 stepeni. U zagrejan tiganj stavite malo ulja i dodajte tri kašike brašna. Kada masa krene da blago vri, dodajte joj 150 ml Nikšićkog tamnog piva i ostavite na vatri još tri minuta uz mešanje. Posolite, pobiberite, dodajte kašičicu senfa, 200g čedar sira i promešajte. Po kašiku smese stavite preko svake kriške prepečenog hleba i prekrijte parčetom slanine. Zapecite u rerni na 10 minuta i poslužite.