Skip to main content
Mlada

"POVUKLA SAM DECU I MUŽA u drugu državu na sestrino venčanje, a onda mi je ona rekla da SAMO PUNOLETNI MOGU da prisustvuju!" Pokušala da uvede 19-godišnjeg sina, a onda izbio kurcšlus!

Foto: Profimedia
Neviđeno!

Mlada pozvala decu svoje sestre na svadbu pa se predomislila: "Sramota, nećaci otputovali u drugu državu zbog nje, a ona im ne da na veselje." Venčanja mogu da budu odličan povod za porodično okupljanje, međutim, jedna mlada misli drugačije. Zbog toga se njena sestra pita da li je donela pravu odluku što je ignorisala mladinu želju da veselju prisustvuju samo odrasli.

PROPADALE SU OD KAMENCA: Namazala SLAVINE ovom namirnicom, zablistale kao nove, a ČISTI I FILTERE

PROPADALE SU OD KAMENCA: Namazala SLAVINE ovom namirnicom, zablistale kao nove, a ČISTI I FILTERE

HOROSKOP ZA JESEN - Jarac na SEDMOM NEBU, Ribe LUDO SREĆNE, a pogledajte šta predviđa za ostale

HOROSKOP ZA JESEN - Jarac na SEDMOM NEBU, Ribe LUDO SREĆNE, a pogledajte šta predviđa za ostale

- Još sam šokirana što se ovo sve dogodilo, ali želim da čujem neka mišljenja sa strane - započela je njena sestra na Reditu, šokirana odlukom i ponašanjem mlade. Ona objašnjava kako se njena sestra udaje u drugoj zemlji, a pozvani su ona, njen muž i njihovo četvoro dece. Na pozivnici koju je dobila stajalo je svih šest imena i deca su u to vreme imala 11,14,16 i 19 godina.

venčanje
venčanje
Foto: Profimedia

- Došli smo tamo malo pre venčanja. Bukvalno nekoliko dana pre venčanja, obaveštena sam da će to biti venčanje bez dece - kaže ona. Međutim, iznenadna promena planova je otežala stvari jer je upravo potrošila novac i vreme putujući sa sve četvoro svoje dece da bi stigla tamo.

- Provela sam dosta vremena pokušavajući da nađem rešenje za svoje troje najmlađih tokom venčanja, ali sam na kraju sve sredila - priznaje ona.

Na putu do venčanja dobila je poruku od sestre: "Uzbuđena sam što ću videti vas dvoje". Misleći da je "dvojka" bila greška jer je verovala da je njen najstariji još uvek pozvan, ignorisala je poruku.

- Stigli smo tamo, i moja sestra je izgledala veoma iznenađena kada je videla mog najstarijeg sina. I to ne na lep način - opisuje žena. Ipak, i dalje nije želela da kvari veliki dan svoje sestre. Ali stvari su postale samo gore. Tokom venčanja, osećala se kao da ih mlada ignoriše, a po odlasku kući stigla joj je još jedna poruka:

Mlada
Foto: Profimedia

- Bilo je lepo videti te, ali više bih volela da si poštovala ono što sam napisala "bez dece". "Rekla mi je da nije došlo do nesporazuma, već da je ne poštujem i da bi trebalo da joj se izvinim", napisala je sestra u postu u kojem dodaje da nije pristala na sestrin zahtev.

Besni korisnici odmah su stali na njenu stranu, objašnjavajući da nije u redu da se planovi menjaju u poslednji čas, kao i da mlada nema poštovanja prema svojoj porodici i sestrićima.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
26 Beograd