Rolovano pileće meso: Prste da poližete (RECEPT)

19.04.2020. 11:00
Piše:
Srbija Danas/Bakina kuhinja
rerna / Izvor: Profimedia
Božanstveno.

Ovako pripremljenu piletinu još niste probali. Izgleda prelepo, a takav joj je i ukus.

Ručak spreman očas posla: Posne pljeskavice od tunjevine

Ručak spreman očas posla: Posne pljeskavice od tunjevine

Pravi specijalitet: Posna sarma sa suvim šljivama (RECEPT)

Pravi specijalitet: Posna sarma sa suvim šljivama (RECEPT)

Zagrejte se i ojačajte imunitet: Ništa bolje ne leči od domaće supe! (RECEPT)

Zagrejte se i ojačajte imunitet: Ništa bolje ne leči od domaće supe! (RECEPT)

Potrebno je:
  • Belo meso od 1 pileta
  • 150 gr tanke slanine
  • 100 gr mortadele ili bilo koje
  • 100 gr dimljene kobasice
  • 100 gr listova kačkavalja
  • malo kiselih krastavaca
  • 1 kašika senfa
  • 1 kašika sira namaza
  • 3 čena belog luka
  • soli,bibera..kari..
  • začin po želji
  • peršunov list

meso / Izvor: Profimedia

 

Priprema:

Meso izlupati posoliti pobiberiti dodati po želji suvog začina. Na aluminisku foliju prvo poredjati listove slanine.

Preko nje poredjati izlupano i posoljeno meso , premazati senfom a preko poredjati mortadelju a nju premazati namazom sira preko ubaciti dimljenu kobasicu i beli luk pa kačkavalj, zatim na listovekiselih krastavčića. Dodati malo peršunovog lista i karija..

Sve uviti zajedno sa folijom i staviti u uzan pleh.

Peći na 220 stepeni oko sat i 20 min

Pose 30 min skinuti foliju i zapeći.

Višak masnoće ocediti iz pleha.

Vitaminska bomba: Čorbica sa spanaćem (RECEPT)

Vitaminska bomba: Čorbica sa spanaćem (RECEPT)

Savršeni obrok za tili čas: Piletina sa prelivom i belim lukom (RECEPT)

Savršeni obrok za tili čas: Piletina sa prelivom i belim lukom (RECEPT)

Super trik za šaranje uskršnjih jaja: Neodoljive tufnice na dva jednostavna načina!

Super trik za šaranje uskršnjih jaja: Neodoljive tufnice na dva jednostavna načina!

Pravila pripreme jaja za Vaskrs: Koliko se kuvaju da ne popucaju i koliko dugo mogu da stoje

Pravila pripreme jaja za Vaskrs: Koliko se kuvaju da ne popucaju i koliko dugo mogu da stoje

OVO TREBA DA URADITE SA STAROM ČUVARKUĆOM: Svi prave KOBNU GREŠKU i navlače ZLO i BOLEST u kuću

OVO TREBA DA URADITE SA STAROM ČUVARKUĆOM: Svi prave KOBNU GREŠKU i navlače ZLO i BOLEST u kuću

 

Piše:
Srbija Danas/Bakina kuhinja
19.04.2020. 11:00
Pogledajte više