Skip to main content
Šakira i Pike

"Svako donosi odluke za koje smatra da su najbolje" - Pike se prvi put oglasio na Šakirine proizvke

Foto: Printscreen Instagram/shakira
Do sada nije komentarisao njene pesme u kojima ga je direktno prozvala.

Prvi put nakon Šakirinog objavljivanja pesme koja govori o njihovom raskidu, oglasio se i Pike... Iako nije spominjao nejno ime, lako je bilo zaključiti o kome govori bivši fudbaler.

Vest o raskidu fudbalske zvezde Džerarda Pikea i kolumbijske pevačice Šakire mnoge je iznenadila jer su godinama bili par ua uzor, no ono što je usledilo nakon rastave zabavilo je sve ljubitelje dobre drame iz sveta poznatih i slavnih. Nakon što je doznala za njegovu prevaru, pevačica je krenula u osvetu, a u tome joj je pomogla zajednica njenih obožavatelja. Pesme su osvojile svetske muzičke top lestvice, a fudbalska zvezda prvi je put reagovala na ponašanje bivše partnerke.

Promena raspoloženja, umor i razdražljivost su prošlost! Prigrlite svoju menopauzu uz pomoć OVOGA

Promena raspoloženja, umor i razdražljivost su prošlost! Prigrlite svoju menopauzu uz pomoć OVOGA

Pluton ulazi u znak Vodolije i tu ostaje do 2043. GODINE! Očekuju nas VELIKE PROMENE, a ovo su PROGNOZE za svaki znak

Pluton ulazi u znak Vodolije i tu ostaje do 2043. GODINE! Očekuju nas VELIKE PROMENE, a ovo su PROGNOZE za svaki znak

Do sada Pike nije davao nikakve izjave o tekstovima pesama, već je to učinio ironično stavivši sat Casio i govoreći o automobilu Twingo. Koristio je dva elementa koja je Šakira koristila u svojoj pesmi kako bi uporedila sebe i njegovu novu partnerku, ali sve do sad on nije davao nikakve jasne komentare.

- Ljudi imaju odgovornost, posebno mi koji smo roditelji, moramo pokušati da zaštitimo svoju decu. Ne želim ništa da govorim o tome, svako donosi odluke za koje misli da su primerene i ne želim više o tome, jer na kraju krajeva samo želim da moja deca budu dobro - rekao je bivši fudbaler  Barcelone te uputio prekor umetnici zbog javnog obračunavanja s njim i njegovom novom partnericom Klarom Čiom.

Osvrnuo se i na roditeljstvo te napomenuo kako je sreća njegovih sinova njegov prioritet.

- Ne postoji ništa na svetu što me čini srećnijim od toga da vidim svog sina srećnog. Ali to je to. Svako donosi odluke za koje smatra da su najbolje, a ja se trudim to učiniti na najbolji mogući način. Kad ostariš, ne postoji lekcija koja ti govori kako biti otac - rekao je fudbaler.

Iako nije spominjao novu devojku i razloge, Pike je rekao kako se oseća srećno te je usmeren na posao i rad u fudbalskom svetu dalje od uloge igrača.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd