Četvrtak 22. feb 2024.
Samanta Markl i Megan Markl

ZARATILA I SA PORODICOM! Sestra optužila Megan Markl za STRAŽNU STVAR, pa zatražila da se PREKOPA NJEN TELEFON - "Saznaćete ko je ona!"

Foto: Dailymail/printscreen
Vojvotkinja je odavno u zategnutim odnosima sa svojim najbližim srodnicima

Megan Markl bi mogla da bude izvedena na sud i primorana da otkrije privatne poruke u kojim se svađala sa svojom polusestrom Samantom Markl.

Samanta, 58, koja tvrdi da ju je njena 42-godišnja polusestra oklevetala u intervjuu sa Oprom Vinfri 2021. godine, kao i u dokumentarnim filmovima o njoj i princu Harija, koje je emitovao Netfliks, a koji su izašli pre godinu dana, pojavila se na sudu ove nedelje pokušavajući da optuži Megan za klevetu i pokrene proces protiv nje.

"NE KORISTITE IH, PERU SE JEDNOM GODIŠNJE!" Bivša radnica HOTELA ZGROZILA onim što je otkrila o poslovanju ugostiteljskih objekata!Dženesa

"NE KORISTITE IH, PERU SE JEDNOM GODIŠNJE!" Bivša radnica HOTELA ZGROZILA onim što je otkrila o poslovanju ugostiteljskih objekata!

U kancelariju sa stilom! Evo vodiča za zimsko poslovno odevanjeDeichmann

U kancelariju sa stilom! Evo vodiča za zimsko poslovno odevanje

Na saslušanju, koje je održano 8. novembra, u Federalnom sudu u Tampi na Floridi, Samanta je rekla novinarima da je "optimistična" u pogledu svojih šansi za uspeh. Ona, naime, traži odštetu veću od 61.000 funti (75.000 dolara).

Samanta tvrdi da su Meganine primedbe dovele do toga da je izgubila milione od prodaje svoje knjige "Dnevnik nametljive princezine sestre".

A ako se desi da se suđenje nastavi 2024. godine (datum je navodno određen u julu) Megan će imati rok do 2. januara da bude podvrgnuta "otkriću". To bi značilo da bi vojvotkinja bila primorana da otkrije privatne tekstualne poruke, e-poruke i druge dokumente koji bi mogli biti relevantni za slučaj.

Samanta je pokrenula postupak za klevetu protiv Megan još u martu 2022. godine, godinu dana nakon njenog intervjua sa Oprom i mesecima pre nego što je dokumentarni serijal Netflika krenuo sa emitovanjem.

U tom slučaju, Samanta je navela da ju je vojvotkinja oklevetala dajući informacije neovlašćenoj biografiji pod nazivom "Traženje slobode" i da je raspravljala o njihovom odnosu sa Oprom na televiziji uživo.

Zatim je optužila Megan i Harija da su u dokumentarnim serijama širili "zlonamerne, štetne i gnusne laži".

Izmenjena verzija njene tužbe podneta je u roku od nekoliko sati nakon dvonedeljnog roka koji je sudija odredio nakon što je prethodno odobrio Meganin zahtev da se odbaci prvobitni zahtev.

Megan Markl
Megan Markl
Foto: Profimedia

Samanta navodi da je Megan govorila o njoj u želji da je "demonizuje" i da je prikaže kao "lažljivicu koja očajnički želi da se proslavi preko nje" u svojoj emisiji. Ona takođe tvrdi da su neki od Meganinih fanova pokrenuli "kampanje pune mržnje" protiv nje.

Međutim, Majkl Kump, koji zastupa Megan, negirao je da je bilo koja Megan izjava klevetna i rekao da slučaj nema osnova.

- Ovo je uvek bila tužba u potrazi za održivom tvrdnjom. Slučaj je propao jer je u suprotnosti sa zakonom o kleveti i Prvim amandmanom.

 

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
13 Beograd