Utorak 27. feb 2024.
Kanje Vest i Bjanka Sensori

"Izgleda potpuno GLUPO pored nje!" Modni stilista ostao ZGROŽEN nakon što se Bjanka pojavila sa ovakvom TORBOM - "Uništava ga"

Foto: Profimedia
Kanje Vest i njegova nova supruga, Bjanka Sensori, ne prestaju da šokiraju javnost. Sada su ponovo napravili pometnju u Dubaiju, a modni stilista ističe da su izgledali "glupo". Posebno mu je zasmetala neukusna dužina Bjankina suknje, kao u torba u obliku plišanje igračke jelena za koju je istakao da je "budalasta". On smatra i da su ovakva pojavljivanja učinila da Kanje izgubi sam svoj autoritet u modnom svetu

Kanje Vest je godinama uticao na stajling Kim Kardašijan, a sada se usmerio da od Bjanke Sensori napravi "modnu ikonu" ili "budalu", kako neki kažu. Njegov zanimljiv stil je privukao neke od najpoželjnijih svetskih dizajnera i brendova.

Ali sada, prema rečima jednog slavnog stiliste, reperov najnoviji modni poduhvat u kome je Bjanka predmet, srušio je sav svoj trud.

I LOPOVI ZNAJU DA BUDU HUMANI! Devojka je na koncetu Tejlor Svift OSTALA BEZ IČEGA, a od KRADLJIVCA je tražila samo jedno - on je ODUŠEVIOTejlor Svift

I LOPOVI ZNAJU DA BUDU HUMANI! Devojka je na koncetu Tejlor Svift OSTALA BEZ IČEGA, a od KRADLJIVCA je tražila samo jedno - on je ODUŠEVIO

Svi znaju ko je MUŽ Ane Ivanović, a retko ko njenog ZGODNOG DEVERA - Bio je USPEŠAN kao i BRAT, a onda mu TRAGIČNA NESREĆA srušila KARIJERUAna Ivanović i Bastijan Švajnštajger

Svi znaju ko je MUŽ Ane Ivanović, a retko ko njenog ZGODNOG DEVERA - Bio je USPEŠAN kao i BRAT, a onda mu TRAGIČNA NESREĆA srušila KARIJERU

Otkako se 2022. godine razveo od Kim Kardašijan (43), Kanje (46) je u centru raznih skandala.

Uprkos tome što su ga mediji izbegavali zbog njegovih antisemitskih primedbi, njegovo modno angažovanje gha je ponovo dovelo u centar pažnje - ali negativne.

Nakon što se tajno oženio Bjankom, osnivač Yeezy-a je putovao kroz Japan i Italiju. Obožavaoci su sa interesovanjem posmatrali kako otac četvoro dece radi na stajlingu i imidžu svoje nove žene.

Kombinacije u kojima se Bjanka pojavljuje često su na granici ukusa i šokoraju svojom bizarnošću, a sada su u Dubaiju otišli i korak dalje.

Na raskošnoj zabavi u ovoj arapskoj zemlji Bjanka je pokazala svoje telo u oskudnoj smeđoj odeći. Nosila je šešir i držala torbu.

Kanje Vest i Bjanka Sesori
Foto: Profimedia

Stilistkinja Amanda Sanders rekla je da Bjankin bodi, krzneni šešir i torba u obliku jelena od 165 dolara izgledaju "glupo".

Odeća australijske arhitekte jedva je pokrivala njen donji veš, a dodatan "začin" su vrtoglavo visoke zlatne štikle.

U za "The U.S. Sun" stilistkinja je rekla: - Izgleda da se Bjanka zaigrala. Napravila je čudne izbore, koji nisu posebno laskavi, moderni ili sofisticirani.

- Kanje ima mnogo novca, tako da bi sigurno mogli da porade na tome da ne igleda ovako jeftino. Ne znam šta je poruka koju je pokušavala da pošalje.

Sanders je tvrdila da bez obzira šta su Kanje i Bjanka želeli da postignu, modni profil producenta je pao.

- Sve je postalo tako uvežbano sa Bjankom, dodala je ona.

- Oni znaju da su pred kamerama. Dakle, bitno im je samo da se istaknu, nevažno kako.

- Jedini problem je što Bjanka izgleda glupo. Kanje ima ovaj elitistički mentalitet - može da bude predsednik i da reši bilo koji problem na svetu. Sada kada se Bjanka pojavila sa torbom u obliku meke igračke, sav Kanjeov autoritet i ozbiljnos su pali u vodu.

Kanje Vest i Bjanka Sesori
Foto: Profimedia

- Sve ovo čini da Kanie izgleda prilično glupo.

Od venčanja u decembru 2022, Bjanka i Kanje su nerazdvojni. 28-godišnjakinja od tada šokira kad god se pojavi.

Na ulicama Los Anđelesa pojavila se obučena u helanke i grudnjaka, u Firenci bosa, a u crvenom providnom trikou u Japanu.

Bjanka je od tada pokazala bezbroj izgleda i stilova bez grudnjaka. Izgleda da je Kanjeov stil zarđao, a stilista kaže da je miljama daleko od onoga što je pokazivao na Met Galama.

Tada je Kanje, izgledajući otmjeno, često savetovao svoju tadašnju ženu Kim, a njen stajling je oduševljavao sve modne kritičare.

Sanders je dodao: - Kim je postala najveća modna ikona pored Kanjea. Sa Džulijom Foks je opet imao dobar izlet.

- Džulija je postala poznata ličnost nakon što je izašla sa Kanijeom. Ljudi u modnoj industriji ga više ne shvataju ozbiljno.

Kim Kardašijan i Kanje Vest
Foto: Profimedia

- Kanje je oduvek bio sa ženama koje su veoma zgodne i senzualne.

- Dubai je visoka moda, glamur i elegancija. A onda Bjanka izađe u ovoj neuglednoj majici i torbi igrački.

Bijankina bizarna jelena torba bila je slična odeći Kajli Džener sa lavljom glavom ranije ove godine, ali naš stručnjak insistira da to nije bilo namerno.

- Ono što je Kajli nosila u januaru bila je prava moda i verujem da je išla na reviju, rekla je Sanders.

- Kanje ne bi razmišljao o tome da Kajli Džener nosi tu lavlju glavu. Jelena torba je bila samo još jedan štos. Oni ne pokušavaju da oblače Bjanku kao Kajli Džener ili bilo koju od Kardašijanki.

- Kanje oseća da je iznad Kardašijanovih.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd