Tamara Dragičević otkrila TAJNU SAVRŠENE LINIJE NAKON TRI POROĐAJA: Evo kako je figuru dovela do savršenstva
Uz pomoć samo jednog odricanja uspela je da svoju figuru dovede do savršenstva.
Tamara Dragičević važi za jednu od najzgodnijih glumica, a jednomprilikom je otkrila kako joj je pošlo za rukom da liniju dovede do savršenstva.
Tamara je iz ishrane izbacila jednu namirnicu, te otkrila kako održava liniju bez rizoroznih dijeta.
- Jedem sve, nikad nisam bila na dijeti. Hvala bogu, ne sedim u kancelariji već sam stalno u pokretu i u žurbi i redovno igram predstave u pozorištu. Izbacila sam beli hleb iz ishrane i ne jedem mnogo uveče. To je jedina tajna moje linije - rekla je ona tada za "Vajnstajli" dodala:
- Nemam poseban režim ishrane, ali mi na letnjim temperaturama najviše prijaju salate, hladno povrće i voće. Obožavam meksičku i kinesku kuhinju. Mnogo volim suši. Imala sam priliku da posetim Kinu i probam mnogo njihovih specijaliteta. Pošto volim da eksperimentišem i da sve probam, nisam mogla da odolim da u Kini ne okusim i njihovu čuvenu supu sa morskim krastavcima koja mi se mnogo svidela. Kineska kuhinja se zasniva na jakoj i ljutoj hrani, a kuriozitet je da nemaju deserte već služe samo sladak krompir kao slatkiš. Inače, gurman sam i mnogo volim ljuto i kiselo, a na listi mojih omiljenih jela su čvarci, pihtije, papci u saftu, džigerica... Nisam probirljiva, gotovo sve jedem. Za mene su bakina i mamina kuhinja neprevaziđene, nema lepšeg ručka od domaće supe i rinflajša. Kad mi obaveze dozvole, volim i sama nešto da skuvam i dobro se snalazim za jednu početnicu. Zbog posla kojim se bavim često nemam vremena za to, pa su mi u tom slučaju restorani alternativa.