Četvrtak 22. feb 2024.
Megan i Kejt

TOTALNI RASKOL U KRALJEVSKOJ PORODICI - Oglasio se predstavnik palate: "Ovo je RAZOČARAVAJUĆE!" Hari i Megan i dalje na odstajanju

Foto: Profimedia
Stvari se nikako ne popravljaju!

Odnosi između Megan Markl, princa Harija i njegove porodice nikako se ne popravljaju. Kralj Ćarls III održao je prvi govor u britanskom parlamentu kao britanski monarh i odao počast voljenoj majci Elizabeti Drugoj koja je umrla prošlog septembra, a priprema se i za jubilarni 75. rođendan (14. novembar). Bilo je oprečnih vesti o tome da li će njegov mlađi sin i snaja prisustvovati tom događaju.

Kralj Čarls III obeležiće 75. rođendan u Klarens hausu sa porodicom i najbližim prijateljima. "Sunday Times" objavio je da je princ Hari odbio poziv da dođe na proslavu, ali je njegov portparol za Daily mail naglasio da to nije tačno.

kraljevska porodica
kraljevska porodica
Foto: Profimedia
Ima 92 godine, a kao da je SIŠLA SA MODNE PISTE - Slavna glumica i sada ODUŠEVLJAVA izgledom, komentari se ređaju jedan za drugim: 'Ona će biti LEPOTICA ZAUVEK'Barbara Eden

Ima 92 godine, a kao da je SIŠLA SA MODNE PISTE - Slavna glumica i sada ODUŠEVLJAVA izgledom, komentari se ređaju jedan za drugim: 'Ona će biti LEPOTICA ZAUVEK'

Najbolje JESENJE izdanje KEJT MIDLTON! Vojvotkinja ponovo dokazuje da JEDNOSTAVAN izgled može biti efektan i zapaženKejt Midlton

Najbolje JESENJE izdanje KEJT MIDLTON! Vojvotkinja ponovo dokazuje da JEDNOSTAVAN izgled može biti efektan i zapažen

"Nije bilo bilo kakvog kontakta u vezi sa pozivom za predstojeći rođendan Njegovog Visočanstva. Razočaravajuće je što je Sunday Times pogrešno izvestio o tome", izjavio je predstavnik za štampu i poručio: "Megan i Hari nisu primili pozivnicu i nisu znali za bilo kakvu proslavu dok priče nisu izašle u javnost, siguran sam da će vojvoda pronaći način da se privatno javi kako bi Njegovom Visočanstvu čestitao rođendan kao što uvek čini".

Megan Markl, princ Vilijam
Megan Markl, princ Vilijam
Foto: Profimedia

Međutim, dok ove reči portparola ukazuju da ima pomaka u porodičnim odnosima, brzo se "razbila" ta slika jer je on naglasio da je priča o odbijanju Harijevog poziva namerno plasirana kako bi se skrenula pažnja sa nedavne posete Čarlsa i kraljice Kamile Keniji gde se kralj suočio sa prozivkama da se izvini zbog britanske kolonijalne prošlosti. Predstavnik za štampu nije okrivio za to kralja i kraljicu, ali je svejedno podsetio na brojne probleme i skandale iz prošlosti u jednoj od najuticajnijih porodica na svetu.

"Priča je predstavljena da se stekne utisak da vojvoda prezire svog oca, što nije tačno. Sa obzirom na to da putovanje u Keniju nije dobro prošlo, ovo je dobrodošlo skretanje pažnje", rekao je.

Kraljevski i vladini izvori jasno su rekli da smatraju da je putovanje kralja i kraljice u Keniju prošle nedelje bilo "izuzetno uspešno", piše Daily mail.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd