Četvrtak 22. feb 2024.
Farmerke

TRIK JE TOLIKO JEDNOSTAVAN, A USPEVA: Evo kako da proširite farmerke koje su vam male!

Foto: Profimedia
Sve što vam je potrebno imate kod kuće.

Iako znate da je pravilo ne ubacivanja pantalona i farmerki u mašinu za sušenje najbitnije, nekim čudom svaku put uspete da ih ubacite zajedno sa ostalim stvarima. Rezultat sušenja – skupljene pantalone u koje ne možete da uđete.

Modeli cipela i čizama koje ćete nositi ove jeseni (FOTO)

U stvari, vi možete da uđete u njih, ali vam je potrebno neko vreme da bi ih prilagodili vašem telu, što znači da pred izlaska nastupaju skokovi, čučnjevi, ležanje na krevetu da biste iz zatvorili i mnoge druge “akrobacije”. Međutim, ovo ne mora biti više vaš problem! Iako ste mislili da je širenje (ili rastezanje) pantalona jedna nemoguća stvar, mi smo rešili da vam pokažemo suprotno i da je dovoljno samo par minuta da dođete do savršene veličine vašeg omiljenog para. 

MAJICA ILI KUPAĆI KOSTIM? Ovo je NAJRUŽNIJI trend na plažama ovog leta (FOTO)

Šta je potrebno da uradite...

 

A post shared by @thebestmodels111 on

Prvi korak

Na mesta gde su vam se pantalone/farmerke najviše skupile (uglavnom su to pojas, kolena, i deo oko listova), fajtalicom nanesite pozamašnu količinu vode, kako bi se materijal natopio. Naravno, nemojte preterati u tome, da biste mogli brzo da ih osušite. 

OVDE JE HILJADE I HILJADE EVRA: Pogledajte kolekciju cipela Jelene Karleuše! (FOTO)

 

A post shared by Fashion Climaxx (@fashionclimaxx2) on

Drugi korak

Upotrebite mišiće ruku i kratkim pokretima počnite sa istezanjem materijala. Ne brinite, možete upotrebiti svu snagu, jer se sigurno neće pocepati! 

Vaše uske farmerke su vraćene u “originalno stanje” i sada ih možete bez problema obući i nositi. Trik je toliko jednostavan, da nećete verovati da uspeva! 

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
13 Beograd