Skip to main content
Ruke

TV ZVEZDA PODELILA STRAVIČNE VESTI - BEBA JOJ JE UMRLA: "Ne razumem, rodila se kao zdrava devojčica, a sada nas je ZAUVEK NAPUSTILA"

Foto: Instagram printscreen/laurengoodger
Loren Gudžer je saopštila da je njena novorođena ćerka preminula

Ožalošćena majka, britanska TV zvezda i model, Loren Gudžer (35), podelila je jutros na svom Instagramu bolnu vest o smrti deteta, sa slikom na kojoj drži ćerku Lorenu za ruku.

Loren je napisala: "Bila je najlepša, najzdravija beba koju sam ikada videla, baš kao i njena sestra @babilarose.k… Reči se ne mogu opisati kako se oseća majka koja je izgubila bebu, koju je savršeno nosila svih ovih meseci i rodila da bi mi moj anđeo na kraju bio oduzet."

DUBOK DEKOLTE I PROVIDNA HALJINA: Dušica Jakovljević otvorila veliko SUPERFINALE u neverovatnom izdanju! (FOTO)

DUBOK DEKOLTE I PROVIDNA HALJINA: Dušica Jakovljević otvorila veliko SUPERFINALE u neverovatnom izdanju! (FOTO)

SRPSKA STRIPTIZETA BILA DETE ZA PRIMER: Evo zbog čega je počela to da radi i sa kakvom TRAUMOM se još bori

SRPSKA STRIPTIZETA BILA DETE ZA PRIMER: Evo zbog čega je počela to da radi i sa kakvom TRAUMOM se još bori

Loren, koja je rodila Lorenu u petak, rekla je da ona i dečko Čarls Druri sada tuguju i bore se da shvate i prihvate ovu tragediju.

- Nije bilo komplikacija u trudnoći ili porođaju i bila je dobro i potpuno zdrava, ali sada ne ulazim u detalje, samo znam da ni njoj ni meni ništa nije falilo, bila je savršena. Ne mogu da razumem, bila je tako prelepa. Kao Larouzina bliznakinja, tako slična... - nastavila je.

- Slomljena sam . Vratila sam se kući iz bolnice. Čarli i ja smo proveli toliko vremena sa našom devojčicom Lorenom i još nisam rekla zbogom.

Bivša zvezda serijala "Towie" rekla je svojim pratiocima da joj najstarija ćerka, Larouz, jedina pomaže u teškim trenucima.

Rekla je - Molim vas, mogu li da zamolim fotografe da poštuju našu privatnost upravo sada, jer prolazimo kroz ogromnu bol i tugovanje, a moramo da organizujemo i sahranu, a moja devojčicom Larouz - ona je moja stena za koju se čvrsto držim ili ne bih preživela…

- Nikada neću preboleti ovo, ali naučiću kako da živim svaki dan sa Lorenom u srcu, ona će uvek biti sa mnom i jednog dana ću biti ponovo sa njom... Moj anđeo. Lorena, mnogo te volim.

Lorenini pratioci su se okupili oko nje, šaljući saučešće i pružajući podršku.

Ejmi Čajlds je rekla: "Šaljem ti ljubav Loren ."

Daniela Armstrong iz programa "Towie" je objavila: "O, draga, srce mi je slomljeno. Šaljem snagu i ljubav i nadam se da ćeš dobiti poštovanje i privatnost koji su ti potrebni za tugovanje."

Lorin Gudman je napisala: "Uništena sam zbog tebe i porodice. Ne mogu ni da zamislim. Ostani jaka. Toliko te volim."

Šarlot Krosbi joj je rekla: "Loren, dođavola, razorena sam."

Zaljubljena mama Loren je redovno obaveštavala obožavaoce o svojoj trudnoći na društvenim mrežama.

Prethodno je ispričala kako je imala sesije refleksologije, zaklinjući se u njih nakon što su joj pomogli pri prvom porođaju.

Bilo je i teških trenutaka na tom putu, kada je Loren doživljavala jak bol i nije mogla da se odmori.

Objasnila je - Još uvek se nisam odmorila, ali sve to radim za nju. Celo telo mi se trese od tolikog bola noseći ovu bebu i Larouz.

- Plakala sam jutros, tako sam preplašena... Mrzim da je vidim kako je pod stresom ili da je nešo boli. Zato nastavljam dalje... ali kakva ponosna mama, jednog dana ću se osvrnuti unazad na svoje bebe i reći da sam to bila ja.

BONUS VIDEO: Mia Borisavljević: Monah nas je nagovorio na brak

 

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd