Skip to main content
ceca

MATURSKA HALJINA Cece Ražnatović izazvala buru na društvenim mrežama: Jedni kažu da je kič i šund, a drugi da je u trendu! Šta vi mislite?

Foto: Srbija Danas
Pevačica je oduvek volela da privlači pažnju i pokazuje svoje atribute.

Pevačica Ceca Ražnatović je i pre trideset godina imala nesvakidašnje modne izbore, kao što nas i danas po nekad iznenadi. A da je tako svedoči i njena haljina u kojoj se pojavila na maturskoj večeri. Iako je od tada prošlo dosta vremena, Cecin izbor i danas izaziva debate na društvenim mrežama - neki su oduševljeni, a neki zgroženi. 

PRVI PUT U JAVNOSTI: Ceca van sebe nakon Anastasijinog pobačaja - CRNA OD GLAVE DO PETE! (FOTO)

PRVI PUT U JAVNOSTI: Ceca van sebe nakon Anastasijinog pobačaja - CRNA OD GLAVE DO PETE! (FOTO)

CECA OBJAVILA SNIMAK SA ANASTASIJOM: Prelep razlog za slavlje nakon tragičnih vesti o gubitku bebe

CECA OBJAVILA SNIMAK SA ANASTASIJOM: Prelep razlog za slavlje nakon tragičnih vesti o gubitku bebe

Iako je sa devetnaest godina već bila velika pevačka zvezda, Svetlani roditelji nisu dozvoljavali da zapostavi školovanje, pa je tako zajedno sa svojim školskim drugovima i maturirala. Maturska haljina Cece Ražnatović tada je potpuo odgovarala njenom životnom pozivu - kratak minić, puf rukavi i jaka roze boja.

Za ljubitelje drečavih i upadljivih haljina, ovo je pravi izbor, a puf rukavi i ciklama boja su i dalje veoma aktuelni, pa bi se moglo reći da je maturska haljina Cece Ražnatović ponovo u trendu, te nije isključeno da će upravo nju na maturu obući njena sestričina Helena Ocokoljić. Međutim, ukoliko želite za maturu da izgledate elegantno i u skladu sa svojim godinama, onda ovo nije za vas.

Ceca je inače završila srednju školu u rodnoj Žitorađi, a njeni sugrađani svedoče da je bila odličan đak i da je pevanjenije ometalo da ispunjava svoje obaveze. O tome da je bila dete za primer, iako je uveliko nastupala po razlnim veseljima i polako nalazila svoje mesto na estradi, svodoče i sugrađani pevačice, ali i direktor srednje škole koju je Svetlana Ražnatović Ceca pohađala:  

- Srednja škola u Žitorađi je pre nekoliko godina proslavila 40 godina postojanja i u tom periodu je iznedrila puno poznatih i uspešnih ljudi. Između ostalih za koje svi znamo, za koje su svi čuli su Svetlana Ražnatović... - kaže sadašnji direktor srednje školu koju je pevačica pohađala i dodaje:

- U tom periodu kada je Ceca išla u školu ona je obrazovala dva smera i to poljoprivredni smer sa odsekom veterinarski tehničar koji je Ceca i pohađala.

 I sam ditrektor kao i mnogi meštani sećaju se Cece iz tih školskih dana i kažu da je bila dobar učenik.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd