clear sky
18°C
02.05.2024.
Beograd
eur
117.1117
usd
109.3684
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

ZABORAVITE NA MESO: Posne ćufte su MNOGO ukusnije, a sve zahvaljujući OVOM sjajnom sastojku!

02.03.2017. 17:17
Piše:
Srbija Danas
Ćufte
Ćufte / Izvor: Profimedia

Zamena je zaista ukusna, a možete da je i prilagođavate svom ukusu.

Počeo je post, a ukoliko nemate uvek ideju šta da spremite za ručak, sledeći recept će vam sigurno biti od pomoći.

POSLE GODINU DANA VEZE: Raskinuo NAJLEPŠI poznati par! (FOTO)

Donosimo zanimljivu varijantu posnih ćufti od pasulja umesto mlevenog mesa. Zamena je zaista ukusna, a možete da je i prilagođavate svom ukusu.

Ćufte
Ćufte / Izvor: Profimedia

Priprema:

1. Skuvajte pasulj. Nakon što iscedite vodu, izgnječite ga rukama.

2. Posolite i počnite da pravite loptice.

3. Praziluk dinstajte na ulju i na kraju dodajte malo bibera.

4. Preko praziluka na tepsiji poređajte ćufte.

5. Pospite susamom (po ukusu), poklopite i pecite. Pazite da ne izgore tokom pečenja.