Petak 08. dec 2023.
Lizo

ZLOSTAVLJALA ZAPOSLENE?! Poznata PEVAČICA optužena da je ponižavala saradnike i podsticala ih na nemoral

Foto: Profimedia
Svi su progovorili o ovome!

Američka pevačica Melisa Vivijan Džeferson, koju znamo pod imenom Lizo, optužena je od strane troje svojih plesača za zlostavljanje. Kako je navedeno u optužnici plesača Arijane Dejvis, Kristal Vilijamsa i Noela Rodrigeza, pevačica ih je s*ksualno uznemiralala i stvarala toksično radno okruženje. 

Lizo
Lizo
Foto: Profimedia

Navodno je komentarisala njihovu težinu i fizički izgled i terala ih da dodiruju gole striptiz igrače u jednom klubu u Amsterdamu, piše Dejli Mejl.

Pozivala je članove tima da se smenjuju i dodiruju stripere i striptizete u amsterdamskom klubu. Terala je Dejvisonovu da dodirne striptizetu za grudi. Dejvisova je to više puta odbila, dok je pop zvezda navodno sve glasnije skandirala kako bi je ohrabrila da učini to. Dejvisova je na kraju dodirnula striptizetu - piše u tužbi.

Navodno ih je ohrabrivala da dodiruju pomagala koja su virila iz genitalija izvođača.

Lizo
Lizo
Foto: Profimedia

Advokatica Ron Zambrano dala je svoj komentar o tužbi i rekla da je zapanjujuća priroda načina na koji su Lizo i njen menadžerski tim tretirali svoje saradnike i da izgleda da je u suprotnosti sa svime za šta se Lizo javno zalaže.

- Privatno ona sramoti svoje plesače i ponižava ih na načine koji nisu samo nezakoniti već i apsolutno demorališući - rekla je ona.

Lizo je optužena i za diskriminaciju po pitanju izgleda, invaliditeta za s*ksualno uznemiravanje i stvaranje negativnog i demorališućeg radnog okruženja. 

 

 

Vremenska prognoza
Mist
2 Beograd