Sirotinjska ili KLIN ČORBICA iz BAKINE KUHINJE, gotova za PAR MINUTA: Okrepljuje, hidrira i HRANI
Jeftina je jer ne morate ništa da kupujete, sve sastojke sigurno već imate u kuhinji...
Danas vam iz bakine kuhinje predstavljamo recept za preukusnu, okrepljujuću čorbicu koja se brzo priprema. Ukoliko ste prehlađeni ili vam je potrebno osveženje, pripremite ovo ukusno jelo i brzo ćete osetiti olakšanje.
Izaziva KRVARENJE, sumnja da je ZARAZNO: Dalila Dragojević ima ozbiljan ZDRAVSTVENI PROBLEM, mora da se LEČI
PROVERITE DA LI SU VAM KRVNI SUDOVI ZAKRČENI: Jednostavan test od par sekundi daje sve odgovore
Potrebno je:
- 1 velika kašika brašna
- ulje
- suvi začin
- so, biber
- peršunov list
- kao prilog prepečen hleb (u predlogu)
Priprema:
Na ulju propržiti kašiku brašna da postane kremasta. Sipati 1 l vode. Dodati 1 kašičicu suvog začina (po želji) soli. Pustit da vri, voditi računa da vri na tihoj temperaturi da čorbica ne pokipi.
Dodati soli i pustit da vri 3-4 minuta. Po želji radi gustine dodati kašiku umućenog instanta od pečuraka. Na kraju ubaciti seckan peršunov list. Ja kao prilog ovoj čorbici dodajem seckan prepečen i dvopek.
Ceo recept pogledajte na videu u prilogu.