Skip to main content
sofija-milosevic

DA LI JE MOGUĆE DA IZGLEDA OVAKO SAMO 2 DANA NAKON POROĐAJA? Sofija Milošević pokazala stomak i SVE ŠOKIRALA

Foto: Srbija Danas
Sofija Milošević pokazala je kako izgleda nakon drugog porođaja

Sofija Milošević postala je mama po drugi put i to pre samo dva dana. Lepa maneka i fudbaler Luka Jović postali su roditelji još jednog dečaka kom su dali ime Teodor. Inače, Sofija se porodila u Madridu, kao i prvi put, a sve je prošalo u najboljem redu.

ENDOKRINOLOG PREPORUČUJE: Evo koje VOĆE je NAJZDRAVIJE za DIJETU, ubrzava METABOLIZAM, prekida ZATVOR

ENDOKRINOLOG PREPORUČUJE: Evo koje VOĆE je NAJZDRAVIJE za DIJETU, ubrzava METABOLIZAM, prekida ZATVOR

KATASTROFA! Šta sve POJEDE za jedan OBROK - Miljana Kulić na DIJETI, primer kako se NE TREBA hraniti (VIDEO)

KATASTROFA! Šta sve POJEDE za jedan OBROK - Miljana Kulić na DIJETI, primer kako se NE TREBA hraniti (VIDEO)

"I dalje dolazimo sebi, ali najvažnije je da smo beba i ja dobro i da je sve prošlo u najboljem redu. Luka i ja smo presrećni što sam rodila još jednog divnog i zdravog dečaka i što sam se ostvarila u ulozi majke po drugi put. Ne postižem da odgovorim na sve poruke i čestitke, trudim se da uživam u trenutku, ali sam zahvalna na svoj podršci koju smo dobili", rekla je manekenka nakon porođaja za Informer.

Sada je Sofija rešila da pokaže kako izgleda nakon što je drugi put postala mama i objavila fotografiju na svom Instagramu, a malo je reći da su njeni pratioci bili šokirani.

Sofija Milošević
Foto: Instagram printscreen/sofijamilo

Manekenka je pozirala u nežno ružičastom brushalteru i donjem delu bebi-dol pidžame, a malo ko bi poverovao da se ova žena porodila pre samo dva dana.

Posebnu pažnju privukao je njen stomak koji je bio gotovo potpuno ravan, te se čini da će i ovog puta, kao i prvog, u rekordnom roku vratiti staru liniju.

Inače, ona je nedavno pisala da li će joj biti teško sa sa dvoje dece sa malom razlikom u godinama.

- Svi mi kažu da hoće na početku, ali da je to najbolje za budućnost, u smislu da je tako mala razlika između dece. Imam veliku sreću da je moja porodica toliko divna i da mi svi pomažu, moram da pohvalim svog brata koji je najbolji mogući ujak na svetu - istakla je Sofija.

Manekenka je istakla i da je njen san da ima dvoje dece, iako bi njen partner želeo da njihova porodica bude uvećana barem za još dva člana.

- Stalno razmišljam u kakav svet donosim svoju decu, u kakvom će okruženju stasavati, da li ću uspeti da ih usmerim na pravi put, a tu je i kompleksno pitanje vaspitanja, kako da im pružiš sve, a da ih ne ušuškaš previše pa da im to šteti.

- Mene su uz mamu podizali i moji baka i deka, to su najbolje osobe koje sam ikad srela i oni su me naučili osnovnim vrednostima koje želim da prenesem svojim sinovima - rekla je Sofija tada, te nema sumnje da će i ona i njen partner usaditi prave vrednosti svojim naslednicima.

 

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
25 Beograd