clear sky
17°C
30.04.2024.
Beograd
eur
117.1205
usd
109.1422
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

DIJURETIČKO DEJSTVO: Skuvala ČORBU i jela je CEO VIKEND , rezultati je ODUŠEVILi, košta MANJE od 100 din

22.02.2022. 17:31
Piše:
Srbija Danas
čorba
čorba / Izvor: Foto: Youtube printscreen/ Kuvanje u regionu

Podstiče izbacivanje viška tečnosti, a puna je hranljivih materija!

Supa koja je pravo dijetalno čudo pravi se brzo i lako. Potrebni su vam samo praziluk i voda. Nju, kao i detoks čajeve, treba piti za vikend, kada ste kod kuće jer praziluk, osim što je prepun hranjivih materija, ima i blago diuretsko dejstvo. Najbolje od svega je što ne samo da se priprema brzo i lako, nego su za nju potrebna samo dva sastojka.

Krvna SLIKA NIJE DOBRA ukoliko POKAZUJE ove VREDNOSTI: Evo kako da TUMAČITE NALAZ, najbitniji parametri

Krvna SLIKA NIJE DOBRA ukoliko POKAZUJE ove VREDNOSTI: Evo kako da TUMAČITE NALAZ, najbitniji parametri

ODMAH KOD LEKARA: Ovo su SIMPTOMI UPALE PLUĆA, počinje sa ovim PROMENAMA, vrlo brzo se KOMPLIKUJE

ODMAH KOD LEKARA: Ovo su SIMPTOMI UPALE PLUĆA, počinje sa ovim PROMENAMA, vrlo brzo se KOMPLIKUJE

praziluk
praziluk / Izvor: Profimedia

Sastojci za jednu osobu:

  • 1 kilogram praziluka
  • Voda

Priprema:

Dobro očistite praziluk. Isjecite zelene krajeve - za supu se koristi samo bijeli dio praziliku, a preostali zeleni se može koristiti u druge svrhe. Iseckajte krupno praziluk, stavite u veći lonac i prelijte vodom. Sačekajte da provri, pa pomjerite poklopac i kuhajte pola sata. Prespite u flaše. U zavisnosti od ukusa možete piti rashlađene ili na sobnoj temperaturi. Konzumirajte jednu šolju na svaka dva sata.  Kuvani praziluk može da bude i idealan detoks obrok: začinite ga s malo maslinovog ulja, soka od limuna, soli, bibera i malo peršuna.