clear sky
16°C
30.04.2024.
Beograd
eur
117.1117
usd
109.3684
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

OSTAĆETE SITI SATIMA - Doručak pun PROTEINA, sprema se za 10 MINUTA, a sastojke imate u frižideru

29.10.2022. 08:24
Piše:
Srbija Danas
doručak
doručak / Izvor: Profimedia

Dodajte i par začina i to je to!

Ukoliko ste u potrazi za zdravim doručkom, koji ne košta mnogo, a u isto vreme je hranljiv i zdrav, imamo recept za vas koji možete čak i da menjate prema ukusu. 

Rađaju, a NEMAJU MENSTRUACIJU, imaju savršen vid - Žene sa ovom BOJOM OČIJU su POSEBNE, imaju jak imunitet i DUGOVEČNE su

Rađaju, a NEMAJU MENSTRUACIJU, imaju savršen vid - Žene sa ovom BOJOM OČIJU su POSEBNE, imaju jak imunitet i DUGOVEČNE su

"OVO SU ČETIRI RAZLOGA ZBOG KOJIH VAS VARAMO!" Muškarci se usaglasili i otvorili oči ženama

"OVO SU ČETIRI RAZLOGA ZBOG KOJIH VAS VARAMO!" Muškarci se usaglasili i otvorili oči ženama

 Biće vam potrebni:

  • 3 jaja
  • 3 kašike brašna
  • 2 kašike ulja
  • soli po ukusu

Umutite jaja dodajte ulje, zatim brašno i so. Sve dobro umutite, a zatim prema ukusu u smesu možete dodavati, sir, šunku, čak i ajvar ili neko sveže povrće poput sitno seckane paprike... Možete smesu ostaviti i bez dodavanja pomenutih sastojaka. 

jaja
jaja / Izvor: Profimedia

Zatim je izdručite na zagrejan tiganj. Omlet će se polako odvajati od površine, a zatim ga okrenite i na drugu stranu da se ispeče. Doruča je gotov za 10 minuta. 

Nakon pečenja možete na omlet dodati po ukusu neku salatu, recimo paradajz, luk ili bilo koje drugo povrće.