Skip to main content
Ioanna Batsialou

TRI TRETMANA ZA NAJBRŽI I NAJBOLJI OPORAVAK KOŽE: Vratite blistav izgled licu usred zime - posle jednog ćete već uočiti RAZLIKU (VIDEO)

Foto: Srbija Danas
Bezbolni procesi koji su jednako popularni i efikasni i kod žena i kod muškaraca

Proces starenja kože je uobičajna pojava, uslovljena biološkim starenjem, ali i brojnim spoljašnjim faktorima i zagađivačima (pušenjem, sunčanjem, uv zracima...) koji ubrzavaju taj proces.

S toga, kako bismo očuvali zdrav i blistav izgled, veoma je važno da vodimo računa o regeneraciji kože.

Profesor dr Ioanna Batsialou, direktorka "IOANNA REGEN klinike" za regenerativnu, anti-aging i estetsku medicinu i najpoznatija Grkinja na našim prostorima, govorila nam je o tome šta je anti-aging, a šta regenerativna medicina i koliko su one značajne za nas.

- Mi smo prva klinika za preventivnu, regenerativnu i anti-aging medicinu. Ljudi ne razumeju koja je razlika između prevencije i regeneracije. Anti-aging je grana medicine koja, kada bismo bukvalno preveli, znači protiv starenje. Ona usporava starenje i čini ga lepšim. Utiče da živimo duže i sa što manje bolesti - rekla nam je doktorka Ioanna.

Regenerativna medicina

- Regenerativna medicina je nova grana medicine koja ima za cilj da promeni tok hronične bolesti, da pronađe način da se izleče rane faze povreda ili bolesti kao što su dijabetes, infarkt, problemi sa štitnom žlezdom... Da podmladi, obnovi strukturu i funkciju oštećenih tkiva i organa. Kada uočimo šta je problem, koji bi kasnije mogao da dovede do komplikacija, onda pravimo koktele koji mogu da se primaju intraventski, kao suplementi ili u obliku raznih krema i preparata. Zavisno od toga koliko je otkazalo nešto u organizmu i kako planiramo da ga vratimo - objasnila je doktorka.

Dr Ioanna Batsialou otkrila nam je koja su to TRI TRETMANA koja najbolje i najbrže regenerišu kožu, koje nudi njena klinika.

Ioanna Batsialou
Foto: Srbija Danas

LASERI

Najpopularniji tretmani su laseri, koji iz dubine regenerišu kožu. Uz neverovatnu snagu i brzinu, laseri predstavljaju idealno rešenje za otklanjanje nesavršenosti i nepravilnosti na koži. Pružaju instant vidljive efekte kod raznih tretmana kao što su:

- Podmlađivanje i podizanje tonusa kože
- Uklanjanje "fleka" – hiperpigmentacija kože
- Uklanjanje svih vrsta ožiljaka (akne, posle operacija i povreda itd.)
- Uklanjanje strija
- Uklanjanja tetovaža

Ioanna Batsialou
Foto: Srbija Danas

Candela PicoWay laser, jedan je od lasera koji koriste u IOANNA REGEN klinici, idealan je za sve tipove kože, bezbolan je i pruža veću efikasnost kroz manji broj tretmana.

Nordlys laser je multidisciplinarna i multi-tehnološka platforma odobrena od FDA i CE. Ovaj laser pogodan je za trajno uklanjanje dlaka, ožiljaka fleka, akni, kapilara, rozacee...

HEMIJSKI PILINZI

Spoljašnji tretmani koji regenerišu kožu. Skida se površinski sloj i izlazi nova, mlada koža koja je izuzetno jaka i moćna. Nakon odrađenog procesa dolazi do mikroperutanja.

Hemijski piling je idealan izbor tretmana kada je potrebno da "zasijate" tokom jeseni i zime.  Postoji više vrsta hemijskog pilinga: Voćne kiseline, glikolna kiselina, TCA... Redovnim tretmanima utičemo na:

- Kvalitet i hidrataciju kože
- Uklanjanje fleka i raznih pigmentacija na koži
- Podmlađivanje kože i redukaciju bora

Ioanna Batsialou
Foto: Srbija Danas

BIOREVITALIZACIJA

Jedan od najpopularnijih tretmana je PRP. Tretman u kome se pacijentu vadi krv, koja se potom meša sa adekvatnim drugim faktorima i aktivatorima sa ciljem regeneracije matičnih ćelija.

Injekcionom metodom se u kožu ubrizgavaju gotovi ili kokteli koji mogu da se prave individualno po osobi. To su regenerativni busteri koji oporavljaju kožu, obogaćuju je peptidima, kolagenom, elastinom, hijaluronom i podmlađuju je.

PRP metodom možemo da utičemo na - podmlađivanje kože lica, vrata i dekoltea, gubitak kose i gustinu brade, uklanjanja ožiljaka i sitnih nepravilnosti na koži, zarastanje hroničnih rana i povreda mišića, poboljšanje potencije kod muškaraca i raznih drugih medicinskih indikacija.

Šta je još doktorka Ioanna Batsialou rekla o popularnim tretmanima o kojima smo pisali, poslušajte u videu.

 

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
13 Beograd