Pica je jedno od najpopularnijih jela na svetu, ali priprema kod kuće zahteva malo vremena. Ako želite da spremite brzinsko jelo, a jednako ukusno onda vam predlažemo da napravite lažnu picu.
Ovaj recept za lažnu picu je videlo preko 12 miliona ljudi, a najbolje od svega je što vam treba samo 10 minuta.
Sastojke možete da dodajte po želji, kao i začine, a naš predlog su ovi u nastavku teksta.
Sastojci:
- tost hleb
- puter za mazanje
kečap
- kačkavalj
- čajna kobasica
- čeri paradajz
- crni luk
- prstohvat suvog origana
- sveži bosiljak
- prstohvat belog luka u prahu
Priprema:
Tost hleb sa jedne strane premažite puterom, a potom sa druge sa kečapom.
Preko pospite rendani kačkavalj, a zatim ređajte sastojke kao što su čajna, paradajz i crni luk. I bilo šta drugo što poželite.
Pospite sa belim lukom i origanom.
Zagrejte rernu na 220 stepeni i poređajte sendvič/pice na pleh.
Ubacite lažne pice u rernu i pecite oko pet minta, odnosno dok se kačkavalj ne rastopi.
Pre posluženja ukrasite sa svežim listovima bosiljka, ili, možda, rukole. Prijatno!
Detaljnije pogledajte u videu ispod.
Srbija Danas