clear sky
17°C
29.04.2024.
Beograd
eur
117.1527
usd
109.2537
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

Dva sastojka, KOŠTA MANJE OD 150 DINARA: Ova DETOKS supa podstiče MRŠAVLJENJE I IZBACIVANJE viška tečnosti

25.02.2022. 07:35
Piše:
Srbija Danas
praziluk
praziluk / Izvor: Foto: Youtube printscreen/Radolina Recepti Zdrava hrana,jela bez mesa

Veoma je efikasna!

Supa koja je pravo dijetalno čudo pravi se brzo i lako. Potrebni su vam samo praziluk i voda. Nju, kao i detoks čajeve, treba piti za vikend, kada ste kod kuće jer praziluk, osim što je prepun hranjivih materija, ima i blago diuretsko dejstvo. Najbolje od svega je što ne samo da se priprema brzo i lako, nego su za nju potrebna samo dva sastojka.

NESTAO JE IZ JAVNOSTI nakon Survajvera i Budve na pjenu od mora, a onda se skrasio pored ATLETIČARKE i bavi se potpuno drugačijim poslom!

NESTAO JE IZ JAVNOSTI nakon Survajvera i Budve na pjenu od mora, a onda se skrasio pored ATLETIČARKE i bavi se potpuno drugačijim poslom!

Na pragu ANOREKSIJE, KOŽA VISI: Glumica izgleda ZABRINJAVAJUĆE već godinama, a njena mimika ukazuje na još jedan problem...

Na pragu ANOREKSIJE, KOŽA VISI: Glumica izgleda ZABRINJAVAJUĆE već godinama, a njena mimika ukazuje na još jedan problem...

Sastojci za jednu osobu:

  • 1 kilogram praziluka
  • Voda
 

praziluk
praziluk / Izvor: Profimedia

Priprema:

  • Dobro očistite praziluk.
  • Isecite zelene krajeve - za supu se koristi samo beli deo praziliku, a preostali zeleni se može koristiti u druge svrhe.
  • Iseckajte krupno praziluk, stavite u veći lonac i prelijte vodom.
  • Sačekajte da provri, pa pomerite poklopac i kuvajte pola sata.
  • Prespite u flaše.
  • U zavisnosti od ukusa možete piti rashlađene ili na sobnoj temperaturi.
  • Konzumirajte jednu šolju na svaka dva sata.
  • Kuvani poraziluk može da bude i idealan detoks obrok: začinite ga s malo maslinovog ulja, soka od limuna, soli, bibera i malo peršuna.