NE BACAJTE STARI HLEB! Evo RECEPTA za PREUKUSNU večeru! Brzo se sprema, a SASTOJKE već imate!
20.03.2019.
19:50
Komentari (0)
Pravac KUHINJA!
Ukoliko ste u potrazi za nekom večerom koja se brzo sprema, a ukusna je, na pravom ste mestu. Evo kako da iskoristite stari hleb i napravite pravu poslasticu.
PRIŠLA JE OTVORU U ZALEĐENOM JEZERU! Onda je uradila nešto LUDO I HRABRO! Neviđeno! (VIDEO)![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/03/20/screenshot_from_2019-03-20_17-35-22.png?itok=yxZQuc4R)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/03/20/screenshot_from_2019-03-20_17-35-22.png?itok=yxZQuc4R)
PRIŠLA JE OTVORU U ZALEĐENOM JEZERU! Onda je uradila nešto LUDO I HRABRO! Neviđeno! (VIDEO)
SOKOVI ŠTETE NAŠEM ZDRAVLJU: EVO šta se dešava kada preterate sa konzumacijom slatkih napitaka![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/120/secer.jpg?itok=oYdutMb5)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/120/secer.jpg?itok=oYdutMb5)
SOKOVI ŠTETE NAŠEM ZDRAVLJU: EVO šta se dešava kada preterate sa konzumacijom slatkih napitaka
Sastojci (za 5 pljeskavica):
- 3 kriške hleba (oko 120 g)
- 1 čen belog luka
- 1 kašičica crnog kima
- 1 kašika slanog sira (oko 40 g)
- 3 jaja
- 3 kašike slatke pavlake ili mleka
- trunčica čilija po želji
PRESTANITE ODMAH SA OVOM DIJETOM: Drastično SMRŠAO i izgledao sjajno, a u stvari je ovim UBIJAO SEBE![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/03/20/debeli_covek.jpg?itok=caMrmDuM)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2019/03/20/debeli_covek.jpg?itok=caMrmDuM)
PRESTANITE ODMAH SA OVOM DIJETOM: Drastično SMRŠAO i izgledao sjajno, a u stvari je ovim UBIJAO SEBE
Priprema:
Iseckajte hleb na male komade, usitnite beli luk pa dodajte u hleb.
Dodajte kim, sir, umućena jaja, slatku pavlaku ili mleko i čili.
Sve dobro promešajte.
Zagrejte ulje na tiganju pa kašikom vadite smesu i stavljajte na vrelo ulje.
NE ODRIČITE SE SLATKIŠA: Evo kako da uživate u svom omiljenom poroku, a da se NIKADA NE UGOJITE!![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2014/08/12/zena-hrana-1.jpg?itok=OF51Hz36)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2014/08/12/zena-hrana-1.jpg?itok=OF51Hz36)
NE ODRIČITE SE SLATKIŠA: Evo kako da uživate u svom omiljenom poroku, a da se NIKADA NE UGOJITE!
NAJZDRAVIJA KUHINJA NA SVETU: Ovako se hrani zdrava NACIJA prema savetima NUTRICIONISTE!![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2017/12/27/trpeza.jpg?itok=QNRGcv9U)
![](https://www.srbijadanas.com/sites/default/files/styles/search_desktop/public/a/t/2017/12/27/trpeza.jpg?itok=QNRGcv9U)
NAJZDRAVIJA KUHINJA NA SVETU: Ovako se hrani zdrava NACIJA prema savetima NUTRICIONISTE!
Pržite sa obe strane dok ne dobije boju.
Prijatno!