clear sky
19°C
16.05.2024.
Beograd
eur
117.1216
usd
108.2155
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

Baka Jela donosi recept za VITAMINSKU BOMBU! Pileća džigerica sa lukom pomaže kod ANEMIJE, a postaće vaše novo OMILJENO JELO

28.10.2023. 07:53
Piše:
Srbija Danas
džigerica
džigerica / Izvor: Foto: Youtube printscreen/Jelajelena Petrovic

Trebaće vam sveukusno 45 minuta da se pripremi!

Pileća džigerica se smatra bogatim izvorom vitamina i minerala. Ova namirnica je izuzetno bogata proteinima, gvožđem, vitaminima iz grupe B i dobrim holesterolom.

Najčešće se preporučuje da se uključi u ishranu u slučajevima anemije. Danas vam donosimo savršen recept za ručak!

Omiljeno SRPSKO JELO TOPI SALO kao ludo: Čuveni doktor objasnio svetu zbog koje NAMIRNICE smo NAJZGODNIJI NAROD pasulj

Omiljeno SRPSKO JELO TOPI SALO kao ludo: Čuveni doktor objasnio svetu zbog koje NAMIRNICE smo NAJZGODNIJI NAROD

Napravite KOH po BAKINOM RECEPTU - Dobra, starinska poslastica, PATIŠPANJ sa puno mleka, a USKUS je NEZABORAVAN (VIDEO)koh

Napravite KOH po BAKINOM RECEPTU - Dobra, starinska poslastica, PATIŠPANJ sa puno mleka, a USKUS je NEZABORAVAN (VIDEO)

Potrebno je:

  • 40 gr pileće džigerice
  • 1 glavica crnog luka
  • 4 čena belog luka
  • 5 pečenih paprika
  • suvi začin
  • mleven biber
  • ulje

Priprema:

Džigericu prepeći na ulju par minuta, pa ubaciti crni luk koji ćete propržiti da omekne, a onda dodati isečenu pečenu papriku i pržiti 10 minuta. Dodati suvi začin, meveni biber i seckan beli luk. Izmešati. Posuti peršunovim listom i poklopiti. Naš ručak je spreman za serviranje!